Απίστευτος καυγάς στο ραδιόφωνο για τη Μπέρι: «Πρόεδρε φύγε, χάνω τα πάντα»! (vid)

Ο μέσος της Μπέρι, Στίφεν Ντόουσον δεν άντεξε και ξέσπασε στον ραδιοφωνικό αέρα του TalkSport, κάνοντας έκκληση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Στιβ Ντέιλ, να φύγει από το κλαμπ για να επανέλθει η ισορροπία και να πληρωθούν οι παίκτες. «Χάνω τα πάντα, σε παρακαλώ φύγε» ήταν τα λόγια του!  



Απίστευτος καυγάς στο ραδιόφωνο για τη Μπέρι: «Πρόεδρε φύγε, χάνω τα πάντα»! (vid)

Η Μπέρι έχει αποτύχει να παίξει τέσσερα ματς της LeagueOne λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, με το οικονομικό τοπίο να έχει δυσχεράνει σε τρομερό βαθμό...

Ο Ντόουσον, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, φιλοξενήθηκαν μαζί στον «αέρα» του TalkSport και εκεί, ο παίκτης δεν κατάφερε να κρατηθεί άλλο...

«Ας μπούμε στο ψητό πρόεδρε, δεν μας έχεις πληρώσει εδώ και μήνες. Δεν έχεις παρουσιάσει τα λεφτά για να σωθεί ο σύλλογος. Έχει απολύσει κόσμο. Εγώ σε λίγο θα έχω χάσει τα πάντα! Πάρε ό,τι θέλεις και φύγε από την ομάδα να σωθούμε».

Ο Ντέιλ πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας προς τον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Ρωτήστε τον κύριο Ντόουσον αν έχει πάρει το 50% των μισθών του από την PFA».

Ο Ντόουσον απάντησε πως έχει πληρωθεί μόλις δυο μήνες, με τον ισχυρό άνδρα της Μπέρι να τον διαψεύδει και να λέει ότι έχει πληρωθεί τέσσερις μήνες.

«Δεν λέω ψέματα, με έχεις πληρώσει μια φορά τους τελευταίους έξι μήνες!».

Ο Ντέιλ ανέφερε ότι «με δικό μου αίτημα η PFA θα πληρώσει τους ποδοσφαιριστές τα συμφωνηθέντα» και ο παίκτης ξέσπασε γι' ακόμα μια φορά φωνάζοντας: «Λέει ψέματα, δεν έχει χρήματα να πληρώσει, δεν μπορεί, λέει ψέματα»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης