Ένα... ευχέλαιο στον Γκρίλις!

Ο Τζακ Γκρίλις που ευθύνεται και για το γκολ με το οποίο η Τότεναμ ολοκλήρωσε την ανατροπή προτού διαμορφώσει το τελικό 3-1 απέναντι στην Άστον Βίλα, προσπαθεί μάταια εδώ και... χρόνια να χαμογελάει στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ένα... ευχέλαιο στον Γκρίλις!

Ο 23χρονος μέσος που λατρεύει την ομάδα του και πλέον φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, θα ήθελε πολύ να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα θετικό αποτέλεσμα για τους «χωριάτες» στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, όμως τα μάγια δεν λύθηκαν...

Από τη σεζόν 2014-2015 παλεύει να χαρεί στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Άστον Βίλα και συνεχώς αποτυγχάνει. Μάλιστα, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό στα χρόνια που έχει βρεθεί στα λαμπερά γήπεδα της Πρέμιερ!

Ξεκινώντας από δύο παιχνίδια την αγωνιστική περίοδο '14-'15, συνέχισε την αμέσως επόμενη σεζόν με 16 αναμετρήσεις και μετράει και μια για φέτος, με την επαναφορά της ομάδας των Σμιθ και Τέρι στο ανώτατο επίπεδο του ποδοσφαίρου της χώρας.

Και στα 19 ματς, έχει ήττες. ΜΟΝΟ ΉΤΤΕΣ! Απίστευτο στατιστικό από τον αρχηγό της Βίλα που ξέρει ότι έχει λίγες ευθύνες περισσότερες από τους υπόλοιπους στην προσπάθεια διατήρησης της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης