Στο... «κόλπο» για Κουτίνιο και η Τότεναμ

«Σφήνα» στην διεκδίκηση του Φιλίπε Κουτίνιο φαίνεται πως μπήκε και η Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με ισπανικές «πηγές» κατέθεσε πρόταση δανεισμού στην Μπαρτσελόνα και βρίσκεται στο... «τσακ» για να τον «κλέψει» απ' την Άρσεναλ.



Στο... «κόλπο» για Κουτίνιο και η Τότεναμ

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Άρσεναλ δεν είχε «αντίπαλο» για την διεκδίκηση του Φιλίπε Κουτίνιο και ο δανεισμός του παίκτη θα είχε «αίσιο» τέλος, πλέον όλα τα δεδομένα άλλαξαν!

Σύμφωνα με μία Καταλανική ραδιοφωνική εκπομπή, αξιόπιστη για τα νέα της Μπαρτσελόνα, η Τότεναμ πραγματοποίησε το «κόλπο γκρόσο» για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, καταθέτοντας πρόταση δανεισμού στους «μπλαουγκράνα» για τον παίκτη. Φυσικά, κύριος υπαίτιος της συγκεκριμένης κίνησης είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος έχοντας δουλέψει με τον Κουτίνιο, όντας και οι δύο στην Εσπανιόλ το 2012, φαίνεται πως τον θέλει και στην τωρινή ομάδα του.

Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα μοιάζουν «ρευστά» για την επιστροφή του 27χρονου Βραζιλιάνου στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά πλέον αναμένεται η κίνηση και των «κανονιέρηδων».

Μαρίνος Πάντζης