Αυτή είναι η ακριβότερη 11άδα Άγγλων ποδοσφαιριστών!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τα 80 εκατομμύρια της μεταγραφής του από τη Λέστερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε μια θέση στην ακριβότερη 11άδα Άγγλων ποδοσφαιριστών στα χρονικά! Ο... εξαφανισμένος Ντρινκγουότερ, ο Άντι Κάρολ και ο Γουάν – Μπισάκα.  



Αυτή είναι η ακριβότερη 11άδα Άγγλων ποδοσφαιριστών!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές στην 11άδα με τις Άγγλους παίκτες που έχουν γίνει οι ακριβότεροι ever με τα ποσά που έχουν διατεθεί για την απόκτησή τους από τα αγγλικά κλαμπ. Κατά έναν λιγότερο είναι οι εκπρόσωποι της Σίτι σε αυτή την... ιδιαίτερη ομάδα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει προκαλέσει τεράστια έκπληξη όταν μετά το παιχνίδι του Community Shield δήλωσε πως «η δική μας ομάδα δεν μπορούσε να πληρώσει τόσα πολλά εκατομμύρια για τον Μαγκουάιρ. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να το κάνει...».

Πέρα από τα 80 εκατομμύρια του Άγγλου στόπερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να επιδείξουν φέτος και τα 50 εκατ.λίρες του Γουάν – Μπισάκα της μιας εξαιρετικής σεζόν στην Κρίσταλ Πάλας και της μηδενικής παρουσίας στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας. Επιπλεόν, υπάρχουν τα τα 27 εκατομμύρια του Λουκ Σο (από τη Σαουθάμπτον) που ήρθε σε κόντρα με τον Μουρίνιο αλλά τον έκανε να αναθεωρήσει, αλλά και τα 27 εκατομμύρια λίρες για τον Ρούνεϊ προτού αυτός γίνει θρύλος του κλαμπ, όταν είχε αφήσει την Έβερτον για να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της, έχει τους Στόουνς και Γουόκερ για τους οποίους είχε διαθέσει 47,5 και 45 εκατομμύρια αντίστοιχα, σε δυο από τις περιπτώσεις που ακριβοπλήρωσε για την στελέχωση των μετόπισθεν επί Γκουαρδιόλα, ενώ, υπάρχει και ο Ραχίμ Στέρλινγκ των 49 εκατομμυρίων που έλαβε η Λίβερπουλ για να τον αφήσει.

Παρόντες στην ακριβότερη 11άδα οι Άντι Κάρολ (με το εξωπραγματικό ποσό των 35 εκατομμυρίων γιατί... έπρεπε να βρεθεί στο -15 από τα χρήματα που θα έδινε η Τσέλσι στη Λίβερπουλ για τον Φερνάντο Τόρες), Ντάνι Ντρινκγουότερ (που ούτε με τον Λάμπαρντ είδε προκοπή στην Τσέλσι), αλλά και ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν όταν επέλεξε τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ φεύγοντας από την Άρσεναλ για 35 εκατομμύρια...

Στην εστία, βρίσκεται ο Τζόρνταν Πίκφορντ, που παραμένει στην Έβερτον παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει αναρριχηθεί σε αρκετές λίστες. Είχε κοστίσει 30 εκατομμύρια λίρες στα «ζαχαρωτά» για να τον κάνουν δικό τους από τη Σάντερλαντ. 

Κώστας Ζάλιαρης