Μιλάει με Σάρι και αποφασίζει ο Ντιμπάλα

Σε τελική συζήτηση με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, θέλει να έρθει ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος θέλει να γνωρίζει αρχικά τα σχέδια του Ιταλού τεχνικού και ύστερα να δώσει την τελική απάντηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μιλάει με Σάρι και αποφασίζει ο Ντιμπάλα

Και εκεί που όλα έβαιναν καλώς για την μετακίνηση του Πάουλο Ντιμπάλα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την εμφάνιση του στο προσκήνιο κάνει ο προπονητής της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Αυτό γιατί, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει πρώτα να έρθει σε επικοινωνία με τον τωρινό του προπονητή στην Γιουβέντους με σκοπό να γνωρίζει τα σχέδια του για την νέα χρονιά και κατά πόσο θα υπολογίζει σε εκείνον φέτος. Έτσι λοιπόν, στην περίπτωση που ο Σάρι ενημερώσει τον Ντιμπάλα πως δεν τον υπολογίζει ως βασικό για την φετινή χρονιά, ο 26χρονος πιθανότατα να πάρει την βαλίτσα του και να... «ανηφορίσει» για το Μάντσεστερ.

Φυσικά, «πακέτο» με τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι και ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος μέχρι στιγμής δείχνει απόλυτα διατεθειμένος για να μετακομίσει στην Αγγλία.

Μαρίνος Πάντζης