Αποβολή του Σωκράτη σε 2', ρήξη χιαστών ο Ασένσιο και ήττα της Άρσεναλ (vids)

Απ' όλα είχε το φιλικό παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο FedEx Field της Ουάσινγκτον τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αποβολές εκατέρωθεν με τον Sokratis να παίρνει δυο κίτρινες σε 2 λεπτά, σοβαρή ζημιά για τον Ασένσιο που πιθανότατα υπέστη ρήξη χιαστών και ήττα των «κανονιέρηδων» στα πέναλτι, όπου πήγε το ματς μετά το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας.  



Αποβολή του Σωκράτη σε 2', ρήξη χιαστών ο Ασένσιο και ήττα της Άρσεναλ (vids)

Η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι επιστρέφει στη βάση της έχοντας ολοκληρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία με δουλειά και αποτελέσματα που βάζουν θετικό πρόσημο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Νάτσο και Sokratis αποβλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Έλληνα αμυντικό να παίρνει δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δυο λεπτών. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν χάρη στα γκολ των Λακαζέτ (πέναλτι από το οποίο προήλθε και η αποβολή του Νάτσο) και Ομπαμεγιάνγκ που πέρασε και τον τερματοφύλακα και σούταρε δυνατά για το 2-0 στο 24'.

Ο Μπέιλ πέρασε με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και ενέπνευσε το come-back της Ρεάλ. Σκόραρε στο 56' έχοντας εκμεταλλευτεί λάθος του Εμιλιάνο Μαρτίνες και δυο λεπτά αργότερα ο Ασένσιο έκανε το 2-2 φεύγοντας στην πλάτη του Μαρσέλο.

Ο δεύτερος σκόρερ της Ρεάλ φαίνεται πως υπέστη ρήξη χιαστών αποχωρώντας με κλάματα και φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και στα πέναλτι οι «μερένγκες» έφτασαν στη νίκη (3-2).

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης