Ο Μπενίτεθ είπε σε Βιεϊρά και Αρτέτα να αποφύγουν την Νιουκάστλ

Σε αποφυγή για να μην αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Νιουκάστλ προέτρεψε τους Πατρίκ Βιεϊρά και Μικέλ Αρτέτα ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει βαλθεί να...σώσει τους συναδέλφους του από τυχόν συνεργασία με την ομάδα.



Ο Μπενίτεθ είπε σε Βιεϊρά και Αρτέτα να αποφύγουν την Νιουκάστλ

Και η κόντρα Ράφα Μπενίτεθ – Νιουκάστλ καλά κρατεί!

Ο Ισπανός προπονητής μπορεί πλέον να έχει απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο προσπαθεί με κάθε τρόπο να γλιτώσει τυχόν συναδέλφους του απ'τους μπελάδες που θα αντιμετωπίσουν στην Νιουκάστλ.

Έτσι λοιπόν, επικοινώνησε αυτοπροσώπος με τους Πατρίκ Βιεϊρά και Μικέλ Αρτέτα και τους προειδοποίησε για την κατάσταση στην ομάδα του Νιουκάστλ και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ιεραρχία στον σύλλογο, αποθώντας τους απ'την θέση του προπονητή.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος πλέον θα βρίσκεται στο κινέζικο πρωτάθλημα με την Dalian Yifang και η απομάκρυνση του από τις «καρακάξες» προκάλεσε...σάλο, είχε κάκιστες εμπειρίες απ'την συνεργασία του με τον πρόεδρο της Νιουκάστλ, Μάικ Άσλεϊ και θέλει να δείξει με κάθε τρόπο πως η κατάσταση στον σύλλογο δεν είναι και η καλύτερη για έναν προπονητή.

Μαρίνος Πάντζης