Η Κίνσεϊ Βολάνσκι θα έκανε... ντου και στο Κόπα Αμέρικα, αν δεν ήταν στη φυλακή!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ίνσταγκραμ, η Κίνσεϊ Βολάνσκι αποκάλυψε πως οι σεκιούριτι του Μαρακανά απέτρεψαν την τελευταία στιγμή εκείνη και τον φίλο της από εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Κόπα Αμέρικα!  



Η Κίνσεϊ Βολάνσκι θα έκανε... ντου και στο Κόπα Αμέρικα, αν δεν ήταν στη φυλακή!

Όλοι θυμόμαστε την εισβολή της εκρηκτικής Κίνσεϊ Βολάνσκι στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ στη Μαδρίτη! Φορώντας ένα μαγιό, διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο την ιστοσελίδα αισθησιακού περιεχομένου του φίλου της, Βίταλι Ζντοροβέτσκι.

Φυσικά διαφήμισε και τον εαυτό της καθώς μέσα σε λίγες μόνο ώρες, οι ακόλουθοί της στο Instagram εκτοξεύθηκαν από 300,000 σε πάνω από δύο εκατομμύρια.

Αυτή τη φορά η Κίνσεϊ και ο Βίταλι έβαλαν στόχο τον τελικό του Κόπα Αμέρικα μεταξύ Βραζιλίας και Περού. Μεταμφιέστηκαν και προσπάθησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο αλλά περίπου 20 άντρες της ασφάλειας του γηπέδου τους σταμάτησαν, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή.

Την επομένη του τελικού, η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media μια φωτογραφία με τον Βίταλι και έγραψε:

«Κόπα Αμέρικα μας νίκησες, αλλά είχαμε μια φοβερή περιπέτεια. Ταξιδέψαμε στην Βραζιλία, μεταμφιεστήκαμε και την ώρα που πήγαμε να εισβάλουμε, 20 σεκιούριτι έπεσαν πάνω στον Βίταλι. Πλέον είμαστε εκτός φυλακής και απολαμβάνουμε τις ομορφιές της Βραζιλίας».

Αυτή η φωτογραφία ήταν συνέχεια μιας άλλης την οποία είχε ανεβάσει το βράδυ του τελικού μέσα από την φυλακή με την λεζάντα να λέει, «Δεν τα καταφέραμε στο Κόπα Αμέρικα, αύριο περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαστε στην φυλακή τώρα».

Θάνος Κονταξής