Οι Αγγλίδες καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Ρεκόρ ξανά και ξανά στην τηλεθέαση γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς καθώς 7,64 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον προημιτελικό μεταξύ της Αγγλίας και της Νορβηγίας για το Μουντιάλ, το απόγευμα της Πέμπτης!  



Οι Αγγλίδες καταρρίπτουν όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης!

Η ομάδα του Φιλ Νέβιλ επιβλήθηκε 3-0 της Νορβηγίας και 7,64 εκατομμύρια Άγγλοι έγιναν μάρτυρες αυτής της σπουδαίας πρόκρισης στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών.

Το προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης ήταν 6,9 εκατομμύρια και σημειώθηκε στον προηγούμενο αγώνα της Αγγλίας εναντίον του Καμερούν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης η τηλεθέαση σπάει ρεκόρ μετά από κάθε αγώνα.

Πλέον, τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας την έχουν παρακολουθήσει συνολικά 22,5 εκατομμύρια τηλεθεατές καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 12,5 εκατομμύρια στο Μουντιάλ του Καναδά τέσσερα χρόνια πριν.

Όλο αυτό δείχνει την τεράστια στήριξη του κόσμου στα κορίτσια του Φιλ Νέβιλ ενώ αναμένεται να καταρριφθεί ακόμα ένα ρεκόρ στον επικείμενο ημιτελικό καθώς η Αγγλία θα αντιμετωπίσει είτε την διοργανώτρια Γαλλία είτε το μεγάλο φαβορί τις ΗΠΑ.

Θάνος Κονταξής