Ο Ρονάλντο... επηρέασε τον Ντε Λιχτ

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της Γιουβέντους ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρέασαν την απόφαση του Ματάις Ντε Λιχτ να αποδεχτεί την πρόταση της ιταλικής ομάδας.  



Ο Ρονάλντο... επηρέασε τον Ντε Λιχτ

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις δηλώσεις του περιζήτητου σέντερ μπακ, ο οποίος θυμήθηκε τα παλιά χρόνια που θαύμαζε τον Πορτογάλο και ήθελε να του μοιάσει...

«Μετά από μια σεζόν με την ομάδα σου και πολλές διοργανώσεις δεν έχει πολύ χρόνο να προβληματιστείς με κάτι. Υπάρχουν όμως στιγμές που καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι λογικό. Όπως πρόσφατα, όταν γευμάτισε με τους ποδοσφαιρικούς φίλους του παρελθόντος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός αμυντικός και συνέχισε:

«Η Adidas οργάνωσε αυτό το γεύμα. Υπήρχαν πολλοί παλιοί μου φίλοι και μαζί θυμηθήκαμε παλιές ιστορίες. Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι πως αυτό που πάντα ήθελα να γίνω σαν τον Ρονάλντο, ειδικά τις περιόδους που έπαιζε στη Γιουνάιτεντ.

Εκείνου ήταν η πρώτη φανέλα που αγόρασα. Το γεύμα αυτό έγινε αμέσως μετά τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε που έπρεπε να παλέψω ενάντια στον Ρονάλντο, κάτι που ήταν πολύ ιδιαίτερο για εμένα».