Δεν χάνουν απόψε οι Ιάπωνες

Απόψε με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του 46ου Κόπα Αμέρικα και μία αναμέτρηση βγάζει αξία για ποντάρισμα.  



Δεν χάνουν απόψε οι Ιάπωνες

Χιλή – Ουρουγουάη και Εκουαδόρ – Ιαπωνία ρίχνουν «αυλαία» απόψε στην φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, με την δεύτερη αναμέτρηση να είναι αυτή που βάσει αποδόσεων βγάζει αξία και αυτόματα αποτελεί την μοναδική επιλογή γι'απόψε.

Χωρίς αμφιβολία, η μονομαχία του Εκουαδόρ με την Ιαπωνία στις 02:00 ώρα Ελλάδος μπορεί να χαρακτηριστεί...«η ζωή μου, ο θάνατος σου».

Αυτό γιατί, από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων είναι η ομάδα του Ερνάν Γκόμεζ, η οποία βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση του 3ου ομίλου χωρίς βαθμούς, έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από την Ουρουγουάη (4-0) και την Χιλή (1-2) και απόψε θα παίξει τα...«ρέστα» της για την νίκη, με την οποία θα ανέβει στην 3η θέση και θα κατακτήσει την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες 3ες της διοργάνωσης.

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά τώρα βρίσκεται το σύνολο του Χατζίμε Μοριγιάσου, το οποίο πορεύεται ήδη στην 3η θέση με έναν βαθμό, προέρχεται από «τεράστια» ισοπαλία με την Ουρουγουάη στην δεύτερη αγωνιστική με 2-2 και απόψε «καίγεται» για τη νίκη. Με το θετικό αποτέλεσμα, οι Ιάπωνες θα παραμείνουν σε θέση ισχύος για την πρόκριση, εάν φυσικά δεν ηττηθεί η Ουρουγουάη και θα βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού ως μία από τις καλύτερες 3ες του φετινού Κόπα Αμέρικα.

Ματς...«ροντέο» λοιπόν, αλλά τι επιλέγουμε όμως; Βάσει παρουσίας μέχρι τώρα στην διάρκεια των ομίλων, βάσει βαθμολογικού κινήτρου, που εδώ και οι δύο ομάδες το έχουν, αλλά και βάσει ψυχολογίας, οι Ιάπωνες δείχνουν ένα...«κλικ» πιο πάνω από τους «τρικολόρ», εφόσον μετά την ισοπαλία με τους Ουρουγουανούς η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στον...Θεό.

Οπότε, στηριζόμενοι στα παραπάνω εύκολα ή δύσκολα οι «σαμουράι» θα χάσουν απόψε από το Εκουαδόρ και η επιλογή ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΔΙΠΛΟΥ σε απόδοση 2.35 βγάζει λογική και αξίζει το ποντάρισμα της.

Συνοπτικά τι παίζουμε απόψε

  • Εκουαδόρ – Ιαπωνία (02:00): Ισοπαλία όχι στοίχημα Διπλού ή αλλιώς Draw No Bet 2 στην απόδοση του 2.35

Μαρίνος Πάντζης