Σκοράρουν απόψε Αργεντινοί και Παραγουανοί

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Αμέρικα η συνέχεια δίνεται με ακόμα δύο αναμετρήσεις. Μία όμως βγάζει αξία.  



Σκοράρουν απόψε Αργεντινοί και Παραγουανοί

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα είχαμε χθες, αφού μπορεί το Περού να πήρε την νίκη απέναντι στην Βολιβία αλλά το σκορ ξέφυγε και οι «Ίνκας» επικράτησαν με το τελικό 3-1.

Γι' απόψε η μόνη επιλογή μας έρχεται από το παιχνίδι Αργεντινή – Παραγουάη, ματς το οποίο θα διεξαχθεί στις 03:30 ώρα Ελλάδος στο πλαίσιο της 2ης «στροφής» του 2ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Η συγκεκριμένη μονομαχία μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως «must win» για τις δύο εθνικές ομάδες, ύστερα από το «στραπάτσο» που δέχθηκαν αμφότερες στις «πρεμιέρες» τους. Η τυπικά γηπεδούχος Αργεντινή ηττήθηκε κατά κράτος με 2-0 από την Κολομβία ενώ η Παραγουάη, αν και βρέθηκε μπροστά με 2-0 με αντίπαλο την «σταχτοπούτα» του θεσμού εθνική ομάδα του Κατάρ, παραχώρησε ισοπαλία με το τελικό 2-2.

Οπότε, με βάση τα παραπάνω η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» και για τις δύο, αφού η μεν «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό και η δε «αλμπιρόχα» στην 2η θέση με έναν βαθμό.

Που καταλήγουμε όμως εδώ; Αργεντινοί και Παραγουανοί αναμένεται να μπουν στην αναμέτρηση αυτή με το...«μαχαίρι στα δόντια», θέλοντας πάση θυσία την νίκη απόψε.

Οπότε, με στήριγμα το παραπάνω αλλά και το ότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετά δυνατές επιθετικές γραμμές αλλά αμυντικά παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες, το GOAL/GOAL στην ικανοποιητική απόδοση του 2.15 ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο ματς και αυτό θα είναι η τελική επιλογή.

Συνοπτικά τι παίζουμε σήμερα:

  • Αργεντινή – Παραγουάη (03:30): Goal/Goal σε απόδοση 2.15

Μαρίνος Πάντζης