Ρυθμός και γκολ by Chile

Απόψε με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, με το στοιχηματικό μας παιχνίδι να στηρίζεται σε αυτήν.  



Ρυθμός και γκολ by Chile

Αρκετά κοντά σε ένα απόλυτο βρέθηκαν οι δύο χθεσινές επιλογές του Κόπα Αμέρικα, αφού ο άσος της Ουρουγουάης επιβεβαιώθηκε με σχετική ευκολία με το 4-0 απέναντι στον Ισημερινό όπως και η διπλή ευκαιρία του Κατάρ, το οποίο όμως δεν κράτησε το σκορ χαμηλά και «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας από την Παραγουάη με σκορ 2-2. Πάμε όμως στην αποψινή επιλογή.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 02:00 ώρα Ελλάδος, θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα με την αναμέτρηση Ιαπωνία – Χιλή από τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στο Σάο Πάολο και το «Μορουμπί».

Αναμέτρηση στην οποία, όπως επιβεβαιώνεται και από το σετ των αποδόσεων, ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και είναι η τυπικά φιλοξενούμενη εθνική ομάδα της Χιλής.

Οι Χιλιανοί είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και δίκαια έχουν τον πρώτο λόγο απόψε για την νίκη.

Με ανανεωμένο αλλά και παράλληλα έμπειρο ρόστερ σε συνδυασμό με τον νέο τεχνικό, Ρεϊνάλντο Ρουέντα, δύσκολα θα χάσουν βαθμούς από τους Ιάπωνες, σε ένα παιχνίδι όπου ο ηττημένος θα βρεθεί με το ένα...πόδι εκτός συνέχειας. Οι «σαμουράι» ναι μεν αποτελούν ένα αρκετά δυναμικό σύνολο αλλά το ρόστερ τους απαρτίζεται από πολλούς πιτσιρικάδες, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Βραζιλία για να συλλέξουν κυρίως εμπειρίες.

Στο δια ταύτα όμως. Η επιλογή θα γίνει στα γκολ. Η «ρόχα» ούσα συνηθισμένη με τον Ρουέντα στον πάγκο της να δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, αναμένεται να ανοίξει το ματς κι απόψε με το σύνολο του Χατζίμε Μοριγιάσου να ακολουθεί το γρήγορο «τέμπο», έχοντας ως αποτέλεσμα να περιμένουμε πάνω από δύο τέρματα στο ματς.

Βάσει λοιπόν των παραπάνω, το OVER 2.5 στο 2.15 φαντάζει αρκετά ελκυστικό και θα το επιλέξουμε.

Συνοπτικά τι παίζουμε σήμερα:

  • Ιαπωνία – Χιλή (02:00): Over 2.5 σε απόδοση 2.15

Μαρίνος Πάντζης