Μια «έκπληξη» και ένα φαβορί

Μετά από πέντε ημέρες απουσίας, η στοιχηματική μας δράση επιστρέφει με το Κόπα Αμέρικα στο οποίο απόψε διεξάγονται δύο αναμετρήσεις.  



Μια «έκπληξη» και ένα φαβορί

Τα ξημερώματα της 15ης Ιουνίου η μεγαλύτερη διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο της Λατινικής Αμερικής ξεκίνησε την αγωνιστική της δράση. Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί τρείς συνολικά αναμετρήσεις κι απόψε η συνέχεια δίνεται με ακόμα δύο. Σε αυτές λοιπόν θα σταθούμε και στοιχηματικά.

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έρχεται από την δεύτερη αναμέτρηση του 2ου ομίλου της διοργάνωσης, όπου στις 22:00 η Παραγουάη θα αντιμετωπίσει το Κατάρ στο «Μαρακανά».

Αγώνας στον οποίο βάσει αποδόσεων φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει και αυτό είναι οι τυπικά γηπεδούχοι Παραγουανοί. 

Σαφώς, οι έμπειροι «αλμπιρόχας» απόψε θα αγωνιστούν με στόχο να κερδίσουν έτσι ώστε να αποκτήσουν ελπίδες για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο τους, εφόσον η λογική λέει πως τις δύο πρώτες θέσεις θα καλύψουν η Κολομβία, η οποία κέρδισε χθες την Αργεντινή με 2-0 και η «αλμπισελέστε», η οποία φαντάζει αδιανόητο να αποκλειστεί από την φάση των ομίλων. Ωστόσο, η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη γενικά στην διοργάνωση.

Αυτό γιατί αγωνιστικά δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο, προερχόμενη από μία ισοπαλία με την Ονδούρα (1-1) στις 6 Ιουνίου και μία νίκη με την Γουατεμάλα (2-0) στις 10 Ιουνίου και γενικά φαίνεται πως ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει περάσει ακόμα την φιλοσοφία του στην ομάδα, με αποτέλεσμα η κόντρα να μοιάζει πιο...«γλυκιά» αφού στην αντίπαλη πλευρά βρίσκεται η «σταχτοπούτα» του θεσμού εθνική ομάδα του Κατάρ. Οι Άραβες έρχονται στο πρώτο Κόπα Αμέρικα της ιστορίας τους με την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσαν να έχουν, αφού πριν πέντε μήνες κατέκτησαν αήττητοι το Κύπελλο Ασίας και έχουν ακόμα στο «τιμόνι» της ομάδας τον Ισπανό τεχνικό, Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος έχοντας δημιουργήσει ένα αρκετά νεανικό σύνολο έχει ανεβάσει το Κατάρ αρκετά...«σκαλιά».

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, λίγο ο ενθουσιασμός των τυπικά φιλοξενούμενων, λίγο το «μομέντουμ» τους και λίγο η μέτρια προς το κακό κατάσταση στις τάξεις των Παραγουανών, δίνουν στην διπλή ευκαιρία του Χ2 αρκετές πιθανότητες, αλλά εφόσον δύσκολα τέτοιο ματς θα ανοίξει η καλύτερη συνδυαστική επιλογή είναι και το Under 3.5.

Οπότε, συνοπτικά η πρώτη επιλογή για σήμερα θα είναι η ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του Χ2 σε συνδυασμό με το UNDER 3.5, η οποία επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 2.30.

Στο δεύτερο παιχνίδι, στις 01:00 τα ξημερώματα στο «Μινεϊράο» η Ουρουγουάη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ισημερινό στην «πρεμιέρα» του 3ου ομίλου του θεσμού. Και σε αυτή την μονομαχία το φαβορί είναι ένα, η Ουρουγουάη. Η πολυνίκης του θεσμού θέλει με το...«καλημέρα» να δείξει τα...δόντια της και ούσα σαφώς ανώτερη από την αντίπαλο της φαντάζει αρκετά δύσκολο να μην κερδίσει απόψε. Ειδικά, εφόσον στην αντίπερα «όχθη» βρίσκεται η εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, η οποία δίχως να έχει ακόμα νίκη το 2019 δείχνει πως ακόμα βρίσκεται σε μεταβατική φάση και ψάχνει την αγωνιστική της «ταυτότητα».

Έτσι λοιπόν, δίκαια ο ΆΣΟΣ έχει τον πρώτο λόγο εδώ και γι'αυτό θα αποτελέσει την τελική επιλογή στην απόδοση του 1.80.

Συνοπτικά τι παίζουμε απόψε

  • Παραγουάη – Κατάρ (22:00): Διπλή ευκαιρία Χ ή 2 σε συνδυασμό με Under 3.5 στην απόδοση του 2.30

  • Ουρουγουάη – Ισημερινός (01:00): Άσος στην απόδοση του 1.80

Μαρίνος Πάντζης