Εμπιστοσύνη σε Αγγλία και Ολλανδία

Μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020 το στοιχηματικό μας παιχνίδι σήμερα συνεχίζεται με την επιστροφή στο UEFA Nations League, με τον μεγάλο και τον μικρό τελικό στην Πορτογαλία.  



Εμπιστοσύνη σε Αγγλία και Ολλανδία

Πολύ κοντά σε ένα στοιχηματικό απόλυτο φτάσαμε χθες, εφόσον ο συνδυασμός άσου και Under 3.5 στην Κροατία αλλά και το combo άσου και Over 1.5 στην Σκωτία επιβεβαιώθηκαν, αλλά τα «χάλασε» η Εθνική Ελλάδας, η οποία ναι μεν ηττήθηκε από την Ιταλία αλλά δεν συνδύασε την ήττα της με δύο τέρματα.

Ξεκίνημα για σήμερα με την αναμέτρηση στην οποία ο νικητής θα κατακτήσει την 3η θέση στην πρώτη διοργάνωση του Nations League, όπου αντίπαλες θα τεθούν Ελβετία και Αγγλία στις 16:00 ώρα Ελλάδος στο «Αλφόνσο Ενρίκες» της Γκιμαράες. Ως τυπικά γηπεδούχοι θα είναι οι Ελβετοί, οι οποίοι στα ημιτελικά έπεσαν πάνω στην Πορτογαλία και στην ημέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημειώνοντας χατ – τρικ και «σφραγίζοντας» το τελικό 3-1 έστειλε την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην διεκδίκηση της 3ης θέσης στην διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά τώρα είναι οι Άγγλοι, οι οποίοι αντιμετώπισαν την Ολλανδία στην προηγούμενη φάση. Ήταν μία αναμέτρηση όπου τα «τρία λιοντάρια» αν και κατάφεραν, σε ένα επιφυλακτικό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, να πάρουν προβάδισμα με 1-0 από πέναλτι στην συνέχεια απέκτησαν έναν αρκετά παθητικό ρόλο κι εφόσον δέχθηκαν την ισοφάριση στο 73', στην παράταση «κατέρρευσαν» και ηττήθηκαν με το τελικό 3-1. Στο δια ταύτα όμως. Αν και μικρός τελικός οι δύο εθνικές ομάδες θέλουν απόψε να αποδείξουν πολλά, οι μεν Ελβετοί το ότι η άνοδός τους στο ευρωπαϊκό στερέωμα δεν είναι τυχαία και οι δε Άγγλοι πως έχουν αλλάξει κατά πολύ φιλοσοφία. Με βάση αυτά αλλά και την παρουσία τους στα ημιτελικά του θεσμού, τα «λιοντάρια» φαντάζουν πιο έτοιμα για την νίκη σήμερα έχοντας και «αβαντάζ» την ιστορία μεταξύ τους, αφού έχουν να ηττηθούν από τους «κόκκινους» απ' το 1981 σε επίσημο παιχνίδι. Οπότε, το ΔΙΠΛΟ σε απόδοση 2.10 αξίζει την επιλογή του.

Αυτά για τον μικρό τελικό και πάμε τώρα στον μεγάλο, όπου στις 21:45 η Πορτογαλία θα φιλοξενήσει την Ολλανδία στο «Ντραγκάο» του Πόρτο. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος απόψε θα αγωνιστεί έχοντας ως...«προίκα» το πλεονέκτημα της έδρας και έναν Ρονάλντο χωρίς...«φρένα». Στον αντίποδα, οι Ολλανδοί αν και ξεκίνησαν με χαμηλό «τέμπο» στον αγώνα με την Αγγλία, απ' το δεύτερο ημίχρονο και μετά έπαιξαν ελκυστικό ποδόσφαιρο και απόψε έχουν δύο παράγοντες που τους καθιστούν πιο έτοιμους για την κατάκτηση του νέου τροπαίου. Πρώτος παράγοντας η...«δίψα» για διάκριση, εφόσον η τελευταία κατάκτηση τροπαίου ήταν στο Euro του 1988 στην Γερμανία και δεύτερος παράγοντας η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, η οποία απ' τα επίσημα ματς του 2018 έως και σήμερα έχει υποστεί σε επτά παιχνίδια μόλις δύο ήττες. Επομένως, έχοντας ως «στήριγμα» τα παραπάνω η επιλογή του ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ αξίζει το ποντάρισμα της, επιλογή η οποία βρίσκεται και σε απόδοση 2.05.

Οι επιλογές μας για σήμερα:

 

  • Ελβετία – Αγγλία (16:00): Διπλό σε απόδοση 2.10

  • Πορτογαλία – Ολλανδία (21:45): Να κατακτήσει το τρόπαιο η Ολλανδία σε απόδοση 2.05

 

Μαρίνος Πάντζης