«Στήριγμα» η Δανία και τα γκολ

Ένα λάθος του Ντε Λιχτ στο 30', το οποίο οδήγησε την Αγγλία στην άσπρη «βούλα» και στην συνέχεια στο 1-0, «χάλασαν» τη χθεσινή (6/6) επιλογή κι έτσι η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο δεν επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, το Nations League το αφήνουμε για λίγο στην άκρη αφού τα προκριματικά του Euro επέστρεψαν και «κυριαρχούν» στο αποψινό στοιχηματικό...«μενού». Απ'όλες τις αναμετρήσεις δύο έβγαλαν αξία και μπήκαν κατευθείαν στο «στόχαστρο» για παιχνίδι.  



«Στήριγμα» η Δανία και τα γκολ

Ξεκίνημα με την πρώτη αναμέτρηση, όπου στις 21:45 η Δανία θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro. Οι Δανοί στο πρώτο τους ματς για τα προκριματικά, ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 εκτός έδρας με την Ελβετία και βρέθηκαν στην 3η θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό και στο -3 από τους αντιπάλους τους σ' εκείνο το παιχνίδι.

Αντίθετα, οι Ιρλανδοί σημειώνοντας το 2Χ2 στις πρώτες αγωνιστικές, «έκλεισαν» την πρώτη «δόση» του θεσμού στην 1η θέση με έξι βαθμούς, δύο παραπάνω από την 2η Ελβετία.

Όμως, σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Οι «πράσινοι» αρχικά άλλαξαν προπονητή, εφόσον την θέση του Μάρτιν Ο'Νιλ πήρε ο Μικ ΜακΚάρθι, ο οποίος ανέλαβε να συμμαζέψει τα...«σπασμένα» της ομάδας μετά την κάκιστη πορεία στο Nations League. Επίσης, στην αποστολή των πρωτοπόρων του ομίλου δεν συμπεριλήφθηκε ο αρχισκόρερ, Σέιν Λονγκ, ο οποίος τραυματίστηκε πριν λίγες ημέρες. Βάσει, λοιπόν των παραπάνω, το φαβορί δείχνει η οικοδέσποινα απόψε Δανία, η οποία έχοντας το αβαντάζ της έδρας θα «κυνηγήσει» την νίκη για να ανεβεί βαθμολογικά και ψυχολογικά. Άσος λοιπόν, με συνδυασμό Over 1.5, εφόσον δύσκολα το σκορ θα καταλήξει σε επίπεδα 1-0. Οπότε, ΆΣΟΣ σε συνδυασμό με OVER 1.5 εν τέλει σε απόδοση 2.00.

Πάμε τώρα στην δεύτερη αναμέτρηση όπου και θα διεξαχθεί στο «Αρένα Λβιβ» της Ουκρανίας, εκεί όπου οι Ουκρανοί θα υποδεχθούν τους Σέρβους στις 21:45 ώρα Ελλάδος για την 3η «στροφή» του 2ου ομίλου.

Η Ουκρανία καταλαμβάνει την 1η θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς ύστερα από δύο αναμετρήσεις στα προκριματικά, εφόσον στην πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην Πορτογαλία και στην δεύτερη κέρδισε το Λουξεμβούργο εκτός έδρας με 2-1. Από την άλλη, η Σερβία έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά στην φάση των προκριματικών, όπου φιλοξενήθηκε από την Πορτογαλία και κατάφερε να «δραπετεύσει» με το ισόπαλο 1-1. Μετά την ισοπαλία αυτή βρέθηκε στην 4η θέση με έναν βαθμό. Τι επιλέγουμε όμως εδώ; Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν την νίκη απόψε για να συνεχίσουν στην κορυφή του ομίλου και σε πιθανή γκέλα του 2ου Λουξεμβούργου να απομακρυνθούν τουλάχιστον στο +3. Οι δε φιλοξενούμενοι χρειάζονται το «τρίποντο» απόψε για να πάρουν βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και να πλησιάσουν στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Επομένως, έχοντας και οι δύο ομάδες αρκετά δυνατές επιθετικές γραμμές, το GOAL/GOAL στην απόδοση του 2.15 αξίζει την επιλογή του.

Συνοπτικά τι παίζουμε απόψε:

  • Δανία – Ιρλανδία (21:45): Άσος & Over 1.5 σε απόδοση 2.00

  • Ουκρανία – Σερβία (21:45): Goal/Goal σε απόδοση 2.15

Μαρίνος Πάντζης