Aπό το Λίβερπουλ στη Μαδρίτη με... σαραβαλάκι 40 λιρών! (vid)

Ένας οπαδός της Λίβερπουλ, ονόματι Σάιμον Γουίλσον, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Μαδρίτη με αμάξι για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται για το τρόπαιο ενάντια στην Τότεναμ, παρά να πληρώσει 800 ευρώ που κοστίζει το αεροπορικό εισιτήριο!  



Aπό το Λίβερπουλ στη Μαδρίτη με... σαραβαλάκι 40 λιρών! (vid)

Ο Γουίλσον, ο οποίος είναι youtuber και ευρύτερα γνωστός για την ικανότητά του να «ξεγλιστρά» και να εισέρχεται παράνομα σε μεγάλα γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, όπως ο αγώνας μποξ του Μέιγουεδερ με τον ΜακΓκρέγκορ, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μεγάλο ταξίδι για τη Μαδρίτη με ένα αμάξι κόστους μόλις 40 λιρών.

«Όταν κοίταξα στο διαδίκτυο, τα μεταφορικά ήταν τόσο ακριβά που ήταν γελοίο. Οι πτήσεις κόστιζαν γύρω στις 800 λίρες. Τηλεφώνησα στον αδερφό μου και τον ρώτησα ποιο είναι το φτηνότερο αυτοκίνητο για να πάμε μέχρι εκεί οδικώς» είπε στην Liverpool Echo.

Αν και το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει περίπου 22 ώρες και με την βαλβίδα που ρυθμίζει την θερμοκρασία του κινητήρα να λείπει, είναι ένα ερωτηματικό το αν θα καταφέρουν να φτάσουν στην ώρα τους για τον τελικό.

Εντούτοις, ο πολυμήχανος Γουίλσον επιμένει ότι θα τα καταφέρει ό,τι και αν γίνει: «Το χειρότερο σενάριο είναι να πηδήξουμε σε κάποιο τρένο και έτσι να πάμε. Δν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε εκεί».

Γιάννης Γατσούλης