Κλειστό ματς για Άστον Βίλα και Ντέρμπι και... Xάρι Γουίλσον για anytime!

Για 13η διαδοχική χρονιά ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου η Άστον Βίλα θα υποδεχθεί την Ντέρμπι στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Φυσικά τα στοιχήματα δεν παύουν σε αυτή την αναμέτρηση. Με βάση τα παραπάνω στατιστικά η πρώτη επιλογή η οποία έρχεται στο μυαλό είναι το Under 2.5. 



Κλειστό ματς για Άστον Βίλα και Ντέρμπι και... Xάρι Γουίλσον για anytime!

Όντας λοιπόν μονός τελικός και έχοντας στην σειρά του παρελθόντος άλλους έξι με χαμηλά σκορ, η απόδοση γύρω στο 1.80 μοιάζει αρκετά ελκυστική, ενώ συνδυάζοντας την επιλογή αυτή με το No Goal η απόδοση ανεβαίνει στον διπλασιασμό. Βέβαια, για τους πιο ρισκαδόρους, η επιλογή 0-1 σύνολο τερμάτων, η οποία βρίσκεται σε αποδόσεις άνω του τρία κι εφόσον έχει εμφανιστεί στους πέντε απ'τους έξι τελικούς, κάνει το ελκυστικό αρκετά...«γλυκό».

Ωστόσο, σε έναν τελικό δύσκολα θα λείψουν οι επιλογές στα ειδικά παικτών, όπου οι bookers δεν φαίνονται και τόσο...«διαβασμένοι». Γι'αυτό επιλογή θα γίνει και σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιού και συγκεκριμένα θα είναι προς τα...δεξιά, στην Ντέρμπι δηλαδή. Η ομάδα απ'το Ντέρμπισαϊρ βρίσκεται από τις 31 Μαΐου 2018 υπό τις οδηγίες του παλιού μέσου της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος πλέον προπονητής διαθέτει στο σύνολο του συνολικά τρείς δανεικούς, τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Φικάγιο Τομόρι και τον 20χρονο μέσο Μάσον Μουντ από την παλιά του ομάδα, την Τσέλσι, αλλά και τον 22χρονο Ουαλό μέσο Χάρι Γουίλσον, ο οποίος ήρθε απ'την Λίβερπουλ. 

Ο Γουίλσον πιθανώς την Δευτέρα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα «χρώματα» της Ντέρμπι, εφόσον αναμένεται να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα τουλάχιστον με 30 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο «Πράιντ Παρκ» ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας για φέτος με 15 τέρματα. Να σημειωθεί βέβαια πως σκόραρε και απέναντι σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αρχικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το EFL Cup όπου η ομάδα του κατέκτησε την πρόκριση στα πέναλτι, αλλά και με την Σαουθάμπτον για το FA Cup, όπου πάλι η ομάδα του πήρε την πρόκριση. Στο δια ταύτα λοιπόν και στα ειδικά παικτών, ο Χάρι Γουίλσον βρίσκεται ως anytime scorer σε απόδοση κοντά στο 4.00. Βάση  των παραπάνω στατιστικών  κι εφόσον το «βαρύ πυροβολικό» της Ντέρμπι θέλει μία καλή  εμφάνιση για να αποχαιρετίσει την ομάδα του, αξίζει μια δοκιμή... 

Μαρίνος Πάντζης