Ανέβηκε η Τρανμίρ με γκολ στο 119'! (vid)

Φινάλε θρίλερ είχε επιφυλάξει το ποδόσφαιρο για τον τελικό των playoffs ανόδου από τη LeagueTwo στη LeagueOne, καθώς η Τρανμίρ κατάφερε να σκοράρει στο 119' και να πάρει το «εισιτήριο» για την τρίτη τη τάξει κατηγορία χάρη στο 1-0 επί της Νιούπορτ Κάουντι!  



Ανέβηκε η Τρανμίρ με γκολ στο 119'! (vid)

Το... καυτό τριήμερο των μπαράζ ανόδου στο «Γουέμπλεϊ» ξεκίνησε με εκπληκτικό τρόπο, αφού το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στο «στολίδι» του Λονδίνου μέχρι και τη Δευτέρα ώστε να συμπληρωθεί το παζλ κάθε κατηγορίας για την επόμενη σεζόν, είχε... χιτσκοκικό τελείωμα!

Η Τρανμίρ, κατάφερε να πάρει την άνοδο στη LeagueOne με γκολ στο 119', αποφεύγοντας την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι στον τελικό των playoffs κόντρα στη Νιούπορτ Κάουντι!

Η αποβολή του Ο'Μπράιεν έβαλε τα δύσκολα για τους Exiles στην παράταση, αφού έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 89ο λεπτό και η Τρανμίρ του... αγαπημένου όλων, Μάικ Ντιν – που φυσικά βρισκόταν στο «Γουέμπλεϊ» - κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της αβαντάζ στο τελευταίο λεπτό του εξτρά ημιώρου!

Ο Κόνορ Τζένινγκς με σκαστή κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από γέμισμα του Τζέικ Κάπρις πέτυχε το καθοριστικό γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο με το τελικό 1-0!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης