Η Σίτι θέλει να επενδύσει στην εποχή του Γκουαρδιόλα!

Έχοντας διανύσει τα τρία από τα συνολικά πέντε χρόνια του συμβολαίου που δεσμεύει τις δύο πλευρές, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία του Καταλανού στον πάγκο, προσφέροντάς του 20 εκατομμύρια ετησίως!  



Η Σίτι θέλει να επενδύσει στην εποχή του Γκουαρδιόλα!

Ο Πεπ, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα την οποία... τρέμει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Αγγλία.

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ ολοκλήρωσαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας κατακτήσει ό,τι υπήρχε και μπορούσαν να κατακτήσουν τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από το Community Shield τον περασμένο Αύγουστο. Πήραν το LeagueCup κόντρα στην Τσέλσι, τερμάτισαν πρώτοι στο συναρπαστικό πρωτάθλημα με 14 σερί νίκες από τον περασμένο Ιανουάριο και πήραν και το Κύπελλο στον τελικό με τη Γουότφορντ.

Ποτέ ξανά αγγλική ομάδα δεν είχε κάνει ούτε το τρεμπλ, ούτε το ... καρέ, για όσους ρομαντικούς υπολογίζουν κανονικά και το Community Shield, ενώ, το back-to-back στην Πρέμιερ Λιγκ έγινε για πρώτη φορά από μια ολόκληρη δεκαετία!

Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος μεταφέρει ρεπορτάζ για την επιθυμία των Αράβων ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι να επενδύσουν στην εποχή Γκουαρδιόλα στον σύλλογο με απώτερο σκοπό και την κυριαρχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ακόμα δεν έχει γίνει η υπέρβαση.

Έτσι, τη στιγμή που απομένουν ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιο του Πεπ, υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση της ομάδας να του προσφερθεί νέο συμφωνητικό 5ετούς διάρκειας (μέχρι και το 2024), με αύξηση του ήδη παχυλού μισθού που λαμβάνει ο Γκουαρδιόλα από τα 15 στα 20 εκατομμύρια το χρόνο!

Κώστας Ζάλιαρης