Φεύγει από την Λιλ ο Πεπέ

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Νικολά Πεπέ από την Λιλ με το τέλος της σεζόν, την ώρα που ο Ιβοριανός έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Φεύγει από την Λιλ ο Πεπέ

Ο Πεπέ ήταν ο... τελευταίος του Bip-Bip, κάνοντας τρομερή σεζόν με τους «λιλουά» δίπλα στους Μπαμπά και Ικονέ, με τα 21 του γκολ και τις 12 ασίστ του να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων.

Ο εξαιρετικά ταχύς και χαρισματικός επιθετικός αποφάσισε να φύγει από την Λιλ και να μην παίξει μαζί της στο Champions League, με τον προπονητή του, Κριστόφ Γκαλτιέ, να δηλώνει:

«Ο Νικολά θα φύγει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Είναι παίκτης του υψηλότατου επιπέδου και θα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα γίνει μάχη ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ομάδες. Του εύχομαι να δώσει στον εαυτό του αρκετό χρόνο πριν πάρει την απόφασή του. Να κάνει όπως έκανε όταν ήρθε εδώ και όπως το καλοκαίρι όταν και αποφάσισε να παραμείνει στον σύλλογο. Να βρει το σωστό πρότζεκτ».

Γιώργος Σιάφας