Αυλαία σε League One και League Two με γκολ και θέαμα

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Σήμερα διεξάγονται τα παιχνίδια των League One και League Two, την ίδια ώρα προφανώς για ευνόητους λόγους, ενώ αύριο αυτά της Championship. Υπενθυμίζω πως σήμερα τελειώνει το Πρωτάθλημα, ωστόσο ακολουθούν τα πλει-οφ όπου θα κριθούν τα τελευταία εισιτήρια ανόδου και υποβιβασμού. Στα του στοιχήματος, η ημέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρές επιλογές μιας και αρκετές ομάδες είναι αδιάφορες και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν αγνώριστες, με πολλές αλλαγές και αρκετά δοκιμές εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου. Μοναδική εξαίρεση ίσως να είναι οι ομάδες με ισχυρό κίνητρο, τόσο ισχυρό όμως που να αγγίζει το «ο θάνατος σου ή η ζωή μου». Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Αυλαία σε League One και League Two με γκολ και θέαμα

Στο «Γκίγκ Λέιν» του Μπέρι, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Πόρτ Βειλ. Η γηπεδούχος είναι στη 2η θέση που δίνει απευθείας άνοδο. Πίσω της ακολουθούν Μάνσφιλντ και ΜΚ Ντονς στο -2 και αγωνίζονται μεταξύ τους, στην έδρα της ΜΚ. Με λίγα λόγια, η Μπέρι κερδίζει σήμερα και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Απέναντι στην σωσμένη και αδύναμη Πόρτ Βέιλ, οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για αυτήν. Στο 1.63 η απόδοση νίκης από το Pamestoixima.gr, στο 1.73 να πετύχει δύο γκολ και πάνω. Τα «νερά» που έκανε η Μπέρι το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου με στέλνουν προσωπικά στη δεύτερη επιλογή.

Στο γήπεδο «Κίπμοτ» του Ντονκάστερ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κόβεντρι. Η γηπεδούχος κρατά την 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλει οφ. Απειλείται από την Πίτερμπρο άμεσα όμως(στο -1) και σήμερα χρειάζεται τη νίκη για να μην εξαρτάται από άλλους. Η Κόβεντρι προσπάθησε όλη τη χρονιά αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η πρόσφατη φόρμα πάντως δεν είναι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ η εντός/εκτός έδρας συμπεριφορά δείχνει περισσότερη «ασφαλής». Η Ντονκάστερ έχει τα περισσότερα εντός έδρας όβερ(15) στην κατηγορία και η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 6η θέση με τα περισσότερα εκτός έδρας όβερ(13). Στο 1.70 η απόδοση από το Pamestoixima.gr για να δούμε τρία γκολ και πάνω στο ματς.

Στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ», η Μπλάκπουλ αντιμετωπίζει την Τζίλιγχαμ. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες. Η Μπλάκπουλ στα τελευταία 10 εντός έδρας δέχθηκε γκολ στα 8. Η Τζίλιγχαμ στα δικά της 10 εκτός έδρας πέτυχε γκολ στα 8. Τελευταίο ματς για τη φετινή χρονιά και για τις δύο, η αισιοδοξία και συσπείρωση στους γηπεδούχους εδώ και τρείς μήνες λόγω αλλαγής στο ιδιοκτησιακό έχει κάνει τον κόσμο της να γεμίζει το γήπεδο, οπότε οι συνθήκες μοιάζουν ικανές για ένα όμορφο ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και (ας ελπίσουμε) πολλά γκολ. Στο Pamestoixima.gr η απόδοση του όβερ 2.5 γκολ είναι στο 1.90.

Συνοπτικά

Μπέρι – Πόρτ Βέιλ όβερ 1.5 γκολ Μπέρι 1.73

Ντονκάστερ – Κόβεντρι όβερ 2.5 γκολ 1.70

Μπλάκπουλ – Τζίλιγχαμ όβερ 2.5 γκολ 1.90

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας