Κλοπ: «Μαλ@#@&! όσοι σκέφτονται τους βαθμούς που χάσαμε»

Για το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια θα παίξει η Λίβερπουλ κι ας μην είναι αρκετό αυτό, όπως ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ που θέλησε να στείλει και το αυστηρό του μήνυμα σε όσους θα βγουν να πουν για τα ματς που μπορεί να ήταν καθοριστικά για τη φετινή κούρσα των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Κλοπ: «Μαλ@#@&! όσοι σκέφτονται τους βαθμούς που χάσαμε»

Ο Γερμανός κόουτς του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ξεκαθάρισε πως θέλει να δει την ομάδα του να φτάνει τους 97 βαθμούς στα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε και τόνισε λίγο μετά τη νίκη (2-0) επί της Τσέλσι ότι:

«Έχουμε 85 βαθμούς και μας μένουν τέσσερα παιχνίδια, άρα μπορούμε να φτάσουμε στους 97 βαθμούς. Αν είναι αρκετοί για τον τίτλο, τότε όλα θα είναι τέλεια. Αν όχι, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Δεν είναι ότι το χάσαμε εκεί ή αλλού... Και βγαίνουν οι εξυπνάκηδες και λένε ότι “αν είχατε κερδίσει τη Λέστε θα ήσασταν πρωταθλητές”... Μαλ%#%$@. Μόνο ηλίθιοι και νοητικά αδύναμοι άνθρωποι σκέφτονται έτσι».

Αυτό που θέλησε να προσθέσει, ήταν πως: «Και επίσης, ας κλείσουμε το βιβλίο με τα γλιστρήματα. Ο Ρόμπερτσον γλίστρησε και δεν πάθαμε τίποτα κακό. Οπότε τέλος».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης