Η… ανάγκη δείχνει Σαουθάμπτον

Δεν έμειναν πολλά περιθώρια και η Σαουθάμπτον οφείλει να επανέλθει στις νίκες για να αποσπαστεί από τις χαμηλές θέσεις. Το ματς με τη Γουλβς δεν θα είναι εύκολο, όμως είναι από τα… must win για τους «Αγίους».  



Η… ανάγκη δείχνει Σαουθάμπτον

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Λίβερπουλ σταμάτησε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Η εικόνα της Σαουθάμπτον, ωστόσο, δεν ήταν όσο κακή δείχνει ίσως το εις βάρος της 3-1. Εντός έδρας τα πάει καλά, έχει πίστη – μετά και τις νίκες επί της Τότεναμ και της Φούλαμ- και κόντρα στη σαφώς πιο χαλαρή Γουλβς θα επιδιώξει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Θα στηρίξουμε λοιπόν τον άσο του 2.25 από το pamestoixima.gr.

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίσαμε το Μπράιτον – Μπόρνμουθ, το πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι του Σαββάτου. Το μομέντουμ των δύο είναι κακό, το ίδιο και η βαθμολογική τους θέση, αν και για την Μπράιτον τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Ομάδες που δυσκολεύονται αισθητά στο επιθετικό κομμάτι, οι οποίες δύσκολα θα πάρουν πολλά ρίσκα στο μεταξύ τους ματς. Το X στο 3.35 από το pamestoixima.gr είναι ενδιαφέρουσα επιλογή.

Τέλος, μεταφερόμαστε στο «Κρέιβεν Κότατζ» και την αναμέτρηση της Φούλαμ με την Έβερτον. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν καταδικασμένοι, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Από τη μεριά της η Έβερτον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ιδίως μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, και φαίνεται να βρήκε σταθερότητα στο επιθετικό κομμάτι. Προβλέπεται ανοιχτό ματς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, συνεπώς λέμε να ρισκάρουμε με το Over 3.5 γκολ με απόδοση 2.60 στο pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Σαουθάμπτον- Γουλβς 1 2.25

Μπράιτον- Μπόρνμουθ Χ  3.35

Φούλαμ- Έβερτον Over 3.5 γκολ  2.60