Με οδηγό τη φόρμα και την παράδοση σε League One και League Two

Το “μία ναι και μία όχι” του League One και League Two τελευταίου μήνα, καλά κρατεί. Στα αποτελέσματα της στήλης αναφέρομαι, καθώς η τελευταία κατέγραψε μόλις 1/3 επαληθεύσεις. Η Πόρτσμουθ κράτησε το μηδέν στην άμυνα(γκολ/γκολ η επιλογή), ενώ την ίδια ώρα η Μάνσφιλντ έχανε στην έδρα της με 2-1 από την Κρου, γεγονός που πρέπει να αξιολογηθεί καθώς όπως έγραφα “δεν βλέπω το λόγο που είναι τόσο ψηλά(η Μάνσφιλντ) αλλά με βάζει σε σκέψεις”. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως οι “σκέψεις” ήταν σωστές, το σκεπτικό(αποφυγής) όμως λάθος. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Με οδηγό τη φόρμα και την παράδοση σε League One και League Two

Στο Λονδίνο και το γήπεδο“Κίνγκσμιντοου”, η Γουίμπλετον υποδέχεται την Άκρινγκτον. Η γηπεδούχος έχει χτυπήσει φόρμα στο καταλληλότερο σημείο της σεζόν. Σχεδόν μόνιμα στις θέσεις υποβιβασμού όλη τη χρονιά, πλέον ισόβαθμη με άλλες 3 ομάδες στην επικίνδυνη γραμμή και σε απόσταση 2 και 3 πόντων από ακόμα 4 ομάδες. Στα τελευταία 5 ματς έχει 4Ν-1Η και 13-5 γκολ. Βέβαια συνεχίζει να έχει την πιο αδύναμη έδρα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 5Ν-3Ι12Η και 20-34 γκολ. Η φιλοξενούμενη Άκρινγκτον στα δικά της 5 τελευταία μετρά 1Ν-4Η και 5-12 γκολ, μένοντας στο μηδέν σε 3 από αυτά τα 5 και μπαίνοντας και αυτή στο γκρουπ που ανέφερα πιο πάνω με τις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το timing δείχνει ιδανικό για τη Γουίμπλετον για τη σημερινή αναμέτρηση. Στο 2,30 η απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Στο “Άμπαξ” του Πίτερμπρο, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Τζίλιγχαμ. Το 2019 έχει φέρει στους γηπεδούχους άσχημα αποτελέσματα. Σε 14 ματς έχει κερδίσει μόλις τα 4 και έχει ακόμα 2 ισοπαλίες. Ο αντίκτυπος στη βαθμολογία είναι εμφανέστατος καθώς πλέον είναι εκτός εξάδας πλέι οφ. Ελπίδες υπάρχουν ακόμα να προλάβει αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά. Οι εντός έδρας επιδόσεις είναι η αχίλλειος πτέρνα με 7Ν-6Ι-7Η και 25-26 γκολ. Η Τζίλιγχαμ είναι στο +6 από τον υποβιβασμό αλλά με 8 ομάδες από κάτω της δεν την πνίγει και το άγχος. Εξασφαλισμένη δεν είναι προφανώς και το δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, έχοντας 2Ν-2Ι-1Η και 8-8 γκολ στα τελευταία 5. Όλα τα παραπάνω με οδηγούν σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 1,65 η απόδοση του γκολ/γκολ, στο 1,73 αυτή του όβερ από το  Pamestoixima.gr.

Στο “Γουάντον Ρόουντ” του Τσέλτεναμ, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Έξετερ. Χωρίς στόχους η γηπεδούχος καθώς ούτε κινδυνεύει ούτε έχει βλέψεις για ψηλότερα. Το στατιστικό που κρατάω είναι πως εντός έδρας πετυχαίνει γκολ από τις 27/10, δηλαδή σκοράρει ανελλιπώς για 18 παιχνίδια. Η Έξετερ δεν έχει σταθερή απόδοση όλη τη χρονιά. Είναι στην 7η και τελευταία θέση των πλει οφ με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό ωστόσο γύρω της. Οι εκτός έδρας επιδόσεις είναι καλές με 7Ν-7Ι-5Η και 22-19 γκολ. Σημειώνω και το εντυπωσιακό ιστορικό στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, όπου στα τελευταία 7 μεταξύ τους, η Έξετερ έχει 7 νίκες(ανεξαρτήτου έδρας) με τις 5 από αυτές να είναι με αμφίσκορο. Για το σημερινό θα κρατήσω το γκολ/γκολ σε απόδοση 1,77 από Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά

Γουίμπλετον - Άκρινγκτον  1    2,30

Πίτερμπρο – Τζίλιγχαμ   όβερ 2,5     1,73

Τσέλτεναμ – Έξετερ    γκολ/γκολ     1,77

Καλή τύχη στις επιλογές σας!