Ακούει Ρεάλ και... τα δίνει όλα στον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

Στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, θέλει να βάλει φρένο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντάς του νέο βελτιωμένο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.  



Ακούει Ρεάλ και... τα δίνει όλα στον Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

Οι ματιές των «μερένγκες» φαίνεται στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, φαίνεται πως θ' αναγκάσει την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» να χώσει βαθιά το χέρι στη τσέπη, αφού ο Πογκμπά δεν φαίνεται πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με απολαβές μικρότερες των 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Το γεγονός πως ο διεθνής μέσος επιθυμεί να «ματσάρει» τον μισθό του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος επίσης αμείβεται με μισό εκατομμύριο την εβδομάδα, δυσχεραίνει από οικονομικής πλευράς το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Πογκμπά λήγει σε δύο χρόνια, με το κλαμπ του Μάντσεστερ να διατηρεί δικαίωμα επέκτασής του για ένα χρόνο ακόμα.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, «κολακεύει» τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί πως η «βασίλισσα» αποτελεί ομάδα-όνειρο για εκείνον...

Γιάννης Γατσούλης