Ο τελικός του Checkatrade Trophy είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στην Ευρώπη! (pics)

Το ρεκόρ που σημειώθηκε στον μεγάλο τελικό του Checkatrade Trophy ανάμεσα στην Πόρτσμουθ και τη Σάντερλαντ, δεν είχε να κάνει μονάχα με την ιστορία του θεσμού, αλλά και γενικότερα με τον κόσμο που παραβρέθηκε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στη Γηραιά ήπειρο μέσα στο Σαββατοκύριακο!  



Ο τελικός του Checkatrade Trophy είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στην Ευρώπη! (pics)

Η Πόρτσμουθ κατέφερε να κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στις «μαυρόγατες» που κάνουν συνεχώς... άλματα προόδου προκειμένου να επιστρέψει στο κορυφαίο ανταγωνιστικό επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι «πομπέις», μετά το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, επιβλήθηκαν στα πέναλτι με 5-4 και πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους, την οποία παρακολούθησαν δια ζώσης 85.021 οπαδοί, όπως κατεγράφη με κάθε επισημότητα!

Τα εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει ο κόσμος και των δύο ομάδων για τον τελικό είχαν κάνει «φτερά» αφού πολύ γρήγορα είχε ανακοινωθεί το sold out και από τις δύο πλευρές, με τον συγκεκριμένο αριθμό προσέλευσης στο ματς του «Γουέμπλεϊ» να είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία του Checkatrade Trophy!

Το πιο σημαντικό και αξιοσημείωτο απ' όλα, είναι το γεγονός πως οι 85.021 άνθρωποι που βρέθηκαν στο γήπεδο – στολίδι του Λονδίνου, αποτέλεσαν τη δεύτερη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού μονάχα στο «Καμπ Νόου» για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Εσπανιόλ ξεπεράστηκε ο συγκεκριμένος αριθμός οπαδών!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης