Πάλι γκολ και 3ος σκόρερ όλων των εποχών στη Γαλλία ο Ζιρού (vid)

Όσες ευκαιρίες κι αν του στερεί ο Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι, ο Ολιβιέ Ζιρού φροντίζει κάθε φορά απλά να ... εκθέτει τον προπονητή του στους «μπλε», αφού έγινε πλέον ο 3ος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Γαλλίας, με το γκολ που πέτυχε στο 4-0 επί των Ισλανδών.  



Πάλι γκολ και 3ος σκόρερ όλων των εποχών στη Γαλλία ο Ζιρού (vid)

Από τις πιο αξιόπιστες κι αποτελεσματικές λύσεις για την επίθεση, όποτε κι αν έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Ολιβιέ Ζιρού, που περιορίζεται σε αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ σε συλλογικό επίπεδο και μπορεί να έχει παράπονα όμως ξέρει πως πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του δίχως να προκαλεί προστριβές, σκόραρε ξανά με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, έφτασε στα 35 γκολ στη θητεία του, ξεπέρασε τα 34 του Τρεζεγκέ και είναι 3ος σκόρερ όλων των εποχών για τους «τρικολόρ», πίσω από τους Πλατινί (41) και Ανρί (51). 

Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχει κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας, χάρισε στη Μονπελιέ τον τίτλο της Ligue1 σκοράροντας 21 φορές, έχει κατακτήσει το βραβείο Puskas για το πιο όμορφο γκολ, έχει 105 γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Και παρ' όλα αυτά, ο Σάρι δεν τον εμπιστεύεται...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης