Ανήσυχος ο Ρανιέρι, σενάρια για άμεση απόλυση

Η Φούλαμ ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Σαουθάμπτον με σκορ 2-0, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον του Ιταλού τεχνικού, την ώρα που τα σενάρια απόλυσής του ακόμα και μέσα στη μέρα, πληθαίνουν...  



Ανήσυχος ο Ρανιέρι, σενάρια για άμεση απόλυση

Στο παιχνίδι της Τετάρτης, οι «cottagers» έπρεπε να κερδίσουν για να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στη Πρέμιερ Λιγκ.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και παρέμειναν έτσι στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας, 10 βαθμούς πίσω από τη σωτηρία.

Η συγκεκριμένη ήττα έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αφού ήταν η έβδομη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Οι οπαδοί που ταξίδεψαν στο «St. Mary's» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αποδοκίμασαν την ομάδα και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της να επιληφθεί της κατάστασης.

Η άμεση απόλυση του Ρανιέρι, λοιπόν, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Σε ερώτηση προς τον πρώην προπονητή της Εθνική Ελλάδος σχετικά με το μέλλον του, ο ίδιος απάντησε:

«Αν η δουλειά μου βρίσκεται σε κίνδυνο; Δεν γνωρίζω γι’ αυτό, ρωτήστε τον ιδιοκτήτη».

Σε συνέχεια της δήλωσης του, αναφέρθηκε στο παιχνίδι:

«Κάθε φορά που ο αντίπαλος κάνει σουτ στο στόχο, αυτό καταλήγει στα δίχτυα. Είναι απίστευτο και έχει συμβεί ξανά μέσα στη σεζόν. Η ψυχολογία μετά από αυτό είναι λογικό να πέσει. Δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας. Εφόσον δεν έχει κριθεί κάτι μαθηματικά, θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έτσι έχω μάθει να δουλεύω»...

Θανάσης Κρητικός