Κλοπ: «Μαλ@@@ λένε για τσακωμό με τον Χέντερσον»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Τζόρνταν Χέντερσον στην αλλαγή του στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ λύθηκε επιτόπου και δεν υπήρξε κανένας τσακωμός στ' αποδυτήρια της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, αφού ο αρχηγός έλειπε για το αντιντόπινγκ τεστ.  



Κλοπ: «Μαλ@@@ λένε για τσακωμό με τον Χέντερσον»

Ο «Χέντο» φάνηκε να ενοχλείται τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Σακίρι στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης των «κόκκινων» με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Μάντσεστερ, το μεσημέρι της Κυριακής.

Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, γύρισε να χειροκροτήσει τον κόσμο της ομάδας του και προσπέρασε τον Κλοπ που τον ... γύρισε πίσω για να του ζητήσει εξηγήσεις που δεν του έδωσε το χέρι και τους δυο τους να τα βρίσκουν άμεσα.

Στα όσα γράφτηκαν περί καυγά των δυο τους στ' αποδυτήρια με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Κλοπ απάντησε: «Είναι μαλ@$@!$ όλα αυτά. Ο Χέντερσον δεν ήταν καν στ' αποδυτήρια γιατί είχε πάει για το αντιντόπινγκ τεστ. Μπορεί να μιλούσα δυνατά, αλλά το μοναδικό που κάναμε ήταν να πούμε ορισμένα πράγματα με όλους για το παιχνίδι και να φύγουμε από το γήπεδο.

Για το περιστατικό με τον Χέντερσον έγινε παρεξήγηση και είναι ξεκάθαρο από μέρους μου ότι όταν γίνεται μια αλλαγή πάντοτε δίνουμε τα χέρια. Ο Χέντο χειροκροτούσε το πλήθος και θεώρησα ότι δεν θα παρέμενε για να δώσουμε τα χέρια, γι' αυτό και τον γύρισα πίσω. Δεν ήταν κάτι...». 

Κώστας Ζάλιαρης