Η Λέστερ θέλει το χρόνο της...

Η απόλυση του Κλοντ Πιέλ, ακόμα κι αν μπορεί να είναι πλέον ανακουφισμένοι στη Λέστερ, δεν δείχνει να μπορεί να ξυπνήσει άμεσα την ομάδα, ενόψει και του αποψινού ματς με τη Μπράιτον στο King Power Stadium. Ευκαιρία για την Έβερτον να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.  



Η Λέστερ θέλει το χρόνο της...

Η 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται μεσοβδόμαδα και απόψε πραγματοποιούνται οι πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις, με το κυρίως μενού, το ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ και τα υπόλοιπα ματς των «μεγάλων» να έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης.

Σήμερα, η Λέστερ υποδέχεται τη Μπράιτον στο King Power Stadium, με τις «αλεπούδες» να έχουν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους μετά και την απόφαση ν' απολυθεί πλέον ο Πιέλ και με τον Μπρένταν Ρότζερς προ των πυλών...

Οι «αλεπούδες» έδειξαν κατάσταση γεμάτη προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι στο τελευταίο ματς απέναντι στην Πάλας όπου και υπέστησαν βαρύτατη ήττα με σκορ 4-1, ενώ, η γενική νωθρή εικόνα διατηρείται εδώ και καιρό, με τον Πιέλ να έχει αποφύγει σε αρκετά διαστήματα την απομάκρυνση από την τεχνική ηγεσία.

Η Μπράιτον επίσης βρίσκεται σε ένα πολύ κακό διάστημα με μόλις έναν βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αλλά έχει την ευκαιρία να «χτυπήσει» τη Λέστερ προτού προλάβει αυτή να «ξυπνήσει». Στο pamestoixima.gr, η απόδοση στη διπλή ευκαιρία των «γλάρων», Χ2, πληρώνει στο 2,00.

Η Έβερτον, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ απέναντι στη Λίβερπουλ, έχει ταξιδέψει στην Ουαλία για την αναμέτρηση με την Κάρντιφ και οφείλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από τη δυσχερή θέση στην οποία έχει βρεθεί και η οποία έχει στήσει στον τοίχο και τον Μάρκο Σίλβα.

Οι «bluebirds» ακροβατούν μεταξύ επιβίωσης και υποβιβασμού, όμως δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Σε απόδοση 2,10 το «διπλό» των «ζαχαρωτών» στο Pamestoixima.gr, στο 1,73 να σκοράρει πρώτη η φιλοξενούμενη ομάδα.