Ενρίκε: «Ευτυχισμένη μέρα»
Ένας χαρούμενος άνθρωπος είναι ο Χοσέ Ενρίκε, όπως τόνισε λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου με τη Λίβερπουλ! Το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων», ανέφερε πως βιώνει μια από τις ευτυχέστερες μέρες της ζωής του και ελπίζει να πανηγυρίσει τίτλους με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ!

«Ανυπομονώ να μπω στο Άνφιλντ και να παίξω μπροστά στο κοινό της Λίβερπουλ! Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια τους οπαδούς της ομάδας. Είναι εκπληκτικοί. Πραγματικά ανυπομονώ να το διαπιστώσω και από κοντά. Ελπίζω η επιθυμία μου να εκπληρωθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά αν δεν γίνει, τότε θα περιμένω».
Ο λόγος για τον οποίο δεν υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Νιούκαστλ, από τη στιγμή μάλιστα που είχε ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, ήταν «η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε για να κάνω το μεγάλο βήμα. Στην Ισπανία, ο λαός λέει πως “όταν έρχεται το τρένο, πρέπει να το παίρνεις και να μην το χάνεις”. Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη μεγάλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εμένα και δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία».