Κλοπ για τον τίτλο: «Κανένα στρες, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή»! (vid)

Όλο το Λίβερπουλ ζει και αναπνέει για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνει πως δεν στρεσάρεται καθόλου! Ο κόουτς των «κόκκινων» έδειξε να γνωρίζει πόσο μεγάλη σημασία έχει για την πόλη και τον κόσμο της ομάδας η κατάκτηση της κορυφής, τονίζοντας πως όλα γίνονται για τους οπαδούς και δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί η υπόθεση σ' εκείνον...  



Κλοπ για τον τίτλο: «Κανένα στρες, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή»! (vid)

Αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιούργκεν Κλοπ στο BBC και σε αντίθεση με όσα – ίσως – περίμενε ν' ακούσει από εκείνον ο κόσμος των «κόκκινων» για την πίεση και την έλλειψη ύπνου προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή η Λίβερπουλ, ο κόουτς του συλλόγου είπε πράγματα που κάνουν τον καθένα να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά μια απόλαυση κι όχι μια αφορμή για μόνιμο άγχος...

«Ας απολαύσουμε τις στιγμές και τη διαδρομή και πάμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος.

Δεν το απολαμβάνω εγώ. Απολαμβάνω τη δουλειά με τα παιδιά. Και πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και όντως απήλαυσα τα ματς που νικήσαμε. Δεν είμαι στρεσαρισμένος, δεν είναι το μεγαλύτερο στρες στον κόσμο η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι όμως έντονο κι έχει μεγάλη σημασία. Έχουμε κάθε φορά ελάχιστες μέρες να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με πολύ δυνατές ομάδες.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιο σημαντικό και χαίρομαι πολύ για τον κόσμο μας που ζει όλο αυτό το πράγμα. Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν ήμουν κι εγώ ένας οπαδός της Λίβερπουλ.

Δεν έχει να κάνει με μένα, αλλά με τους οπαδούς που περιμένουν και ονειρεύονται τόσο καιρό τον τίτλο. Αν μου έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν στο +4 και θα είχαμε παίξει δυο φορές με τη Σίτι και δύο με την Άρσεναλ θα έλεγα ότι είναι κάτι απίθανο. Όμως, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την κορυφή, αν δεν είναι τελεσίδικο...» ήταν τα λόγια του Kloppo.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης