Ξένο σώμα ο Καμαρά για τη Φούλαμ μετά την επίθεση στον σεκιούριτι!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πλέον τελειωμένος από τη Φούλαμ.... Η ομάδα τον αφήνει στο περιθώριο έπειτα από την επίθεσή του σε σεκιούριτι του προπονητικού κέντρου, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής εν εξάλλω εξαπέλυε φραστική επίθεση κατά του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου για πρόστιμο που του είχε επιβάλει διότι άργησε στην προπόνηση.  



Ξένο σώμα ο Καμαρά για τη Φούλαμ μετά την επίθεση στον σεκιούριτι!

Ο Καμαρά τα έκανε... γυαλιά – καρφιά στη Φούλαμ...

Έπειτα από τσακωμό με τον Μίτροβιτς, με τους δύο συμπαίκτες να έρχονται στα χέρια στο Motspur Park, ο Γάλλος επιθετικός παραπονέθηκε έντονα και μάλιστα με ύβρεις στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Άλιστερ Μακιντός για το πρόστιμο που του ανακοίνωσε έπειτα από αργοπορημένη άφιξή του σε προπόνηση.

Ένας σεκιούριτι προσπάθησε να τον ηρεμήσει κι ήταν εκείνος που... πλήρωσε τα σπασμένα, αφού, ο Καμαρά φέρεται να τον χτύπησε και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η Αστυνομία στο προπονητικό κέντρο των «cottagers» και συνέλαβε τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο 23χρονος φορ θα προπονείται μονάχα με το τμήμα κ-23 της Φούλαμ, αλλά δεν θα υπολογίζεται για καμία αγωνιστική δραστηριότητα...

Κώστας Ζάλιαρης