Μπερμπάτοφ, ο… διασκεδαστής!

Σίγουρα το αποτέλεσμα μετράει, αλλά αν η εικόνα του αγώνα είναι… μάπα, υπάρχει πρόβλημα. Η άποψη αυτή ανήκει στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος υποστήριξε πως ανάμεσα στους στόχους του είναι και να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς!



Μπερμπάτοφ, ο… διασκεδαστής!

«Πάντα είμαι έτοιμος να… ψυχαγωγήσω τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει διότι σε ένα παιχνίδι, δεν μου αρέσει να βλέπω τους φιλάθλους να κοιμούνται από το κακό θέαμα. Ακόμα και εγώ, ακόμα και αν παίζει η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που δεν είναι καλό το θέαμα αλλάζω κανάλι», τόνισε αρχικά ο υψηλόσωμος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» και κατέληξε:

«Αυτό ακριβώς ισχύει και με τους φιλάθλους. Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να τους προσφέρουμε καλό θέαμα. Εγώ προσωπικά θα προσπαθώ πάντα να τους ψυχαγωγώ».