Στο «Έμιρεϊτς» παλεύουν για την 4άδα...

Άρσεναλ και Τσέλσι δίνουν τεράστια λονδρέζικη μάχη στο «Έμιρεϊτς» στην 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «μπλε» να έχουν μεγάλο αβαντάζ για την 4άδα και τους «κανονιέρηδες» να εξαντλούν τις πιθανότητές τους για να παραμείνουν στη διεκδίκηση των θέσεων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ύπουλο» παιχνίδι για Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, τη Μπράιτον υποδέχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Στο «Έμιρεϊτς» παλεύουν για την 4άδα...

Η Τσέλσι έχει καταφέρει ν' αποσπαστεί στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλη και ν' αποκτήσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα – μέχρι αυτή τη στιγμή, 16 παιχνίδια πριν από το τέλος – για να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα βρεθούν την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα σε δεκάδες προβλήματα, γκρίνια για την έλλειψη μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο και το θέμα του Εζίλ ν' απασχολεί περισσότερο από ποτέ, προετοίμασε την ομάδα του ο Έμερι για το μεγάλο ντέρμπι.

Στο «Άνφιλντ», η πρωτοπόρος Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα πολύ περίεργο και επικίνδυνο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους, από τη στιγμή που το σύνολο του Ρόι Χότζον έχει πάρει πρόσφατα νίκη στο «Etihad» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα συνεχίζει ν' αγωνίζεται με το αίσθημα της ανάγκης για επιβίωση.

Τη Μπράιτον φιλοξενεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φυσικά, πλέον, θέλει να επεκτείνει όσο γίνεται το νικηφόρο σερί και να φτάσει κι εκείνη να παραμονεύει για μια θέση 4άδας στο πιο ευχάριστο σενάριο για εκείνη.

Η Γουλβς που έχει υποχωρήσει πλέον κάτω από την πρώτη 10άδα αντιμετωπίζει τη Λέστερ που έμεινε εκτός Κυπέλλου πρόσφατα σε μια τεράστια έκπληξη από τη Νιούπορτ, ενώ, ηττήθηκε εντός έδρας και από τη Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική. Οι «άγιοι» υποδέχονται την Έβερτον που ακόμα προσπαθεί ν' αποκτήσει σταθερότητα, η Γουέστ Χαμ θα βρεθεί στο Vitality Stadium για αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ μετά και την τεράστια νίκη επί της Άρσεναλ, ενώ η Νιούκαστλ έχει ντέρμπι... σωτηρίας κόντρα στην Κάρντιφ του Νιλ Γουόρνοκ. Τη Μπέρνλι φιλοξενεί η Γουότφορντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/1

Γουλβς – Λέστερ (14:30)

Μπόρνμουθ – Γουέστ Χαμ (17:00)

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Νιούκαστλ – Κάρντιφ

Σαουθάμπτον – Έβερτον

Γουότφορντ – Μπέρνλι

Άρσεναλ – Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 20/1

Χάντερσφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι (15:30)

Φούλαμ – Τότεναμ (18:00)

Κώστας Ζάλιαρης