Το ντέρμπι του Etihad με τη... ματιά του Pamestoixima.gr!

Ματς... μισό πρωτάθλημα στο Etihad, τόσο για τη Λίβερπουλ που θέλει ν' ανοίξει περισσότερο την ψαλίδα στην κορυφή όσο και για τη Σίτι που αν μειώσει την απόσταση θα ξεκινήσει το νέο έτος με φορτσάτη αντεπίθεση... Το Pamestoixima.gr μελετάει με τον δικό του τρόπο το μεγάλο παιχνίδι!  



Το ντέρμπι του Etihad με τη... ματιά του Pamestoixima.gr!

Πέρυσι, στο ίδιο ματς στο Etihad για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταφέρει να προηγηθεί ούσα εκείνη που κυνηγούσε το σκορ πρόκρισης έπειτα από το 3-0 της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ο Ζέσους άνοιξε το σκορ σε φάση που είχε γίνει φάουλ στον Φαν Ντάικ, όμως οι «κόκκινοι» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, στο δρόμο τους μέχρι και τον τελικό του Κιέβου. Κόντρα στην Άρσεναλ, η ομάδα του Κλοπ δέχθηκε πρώτη γκολ, αλλά τα έφερε όλα τούμπα από το πρώτο ημίχρονο.

Στο αποψινό ματς, η Σίτι θα θελήσει να βγάλει όση περισσότερη επιθετική διάθεση μπορεί να βρει, για να ρίξει τη Λίβερπουλ στα... σχοινιά εξ αρχής. Το 1,70 του pamestoixima.gr για το πρώτο γκολ στο ντέρμπι από τους «πολίτες» φαντάζει μια χαρά...

Βέβαια, αν η άμυνα των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ προβάλει σθεναρή αντίσταση και καταφέρει στο πρώτο μέρος να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, η απόδοση βρίσκεται στο 1,77 στο pamestoixima.gr για τα πρώτα 45 λεπτά.

Δεδομένα, είναι από τα παιχνίδια που πολύ δύσκολα μπορείς να εκτιμήσεις, αλλά πολύ εύκολα μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για μάχη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και από τις δύο ομάδες, αλλά συνάμα τόλμη για να έρθουν και τα γκολ της νίκης.

Υπάρχει αξία στη διπλή ευκαιρία της Λίβερπουλ που εντοπίζεται στο 1,73 για να φύγει με καλό αποτέλεσμα από το Etihad και να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά των 7 βαθμών από τους περσινούς πρωταθλητές...