Το γκολ του Μανέ και οι άλλες ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Για 2η φορά μέσα στον τελευταίο μήνα, η Σάντερλαντ μας χαλάει το απόλυτο. Άνοιξε το σκορ από το 1ο ημίχρονο αλλά δεν πέτυχε άλλο γκολ στη συνέχεια. Μπαίνει στις σημειώσεις με κόκκινη υπογράμμιση για το μέλλον. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό, δύσκολο πρόγραμμα.



Το γκολ του Μανέ και οι άλλες ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Στο γήπεδο «Σεντ Άντριους», η Μπέρμιγχαμ φιλοξενεί την Μπρέντφορντ. Αθόρυβα και σταθερά, η γηπεδούχος έχει φτάσει στην 7η θέση. Εντός έδρας είναι δυνατή έχοντας ρεκόρ 5Ν-6Ι-1Η και γκολ 21-12. Είναι σε καλή κατάσταση με 4Ν-1Ι-1Η και γκολ 12-3. Η Μπρέντφορντ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά εκτός έδρας συνεχίζει να απογοητεύει. Σε 12 ματς, δεν έχει ακόμα νίκη(6Ι-6Η) και γκολ 13-21. Η διαφορά στη συμπεριφορά των δύο ομάδων στα εντός/εκτός και η φόρμα τους με οδηγούν στην επικράτηση των γηπεδούχων. Στο 2,25 η απόδοση στο Pamestoixima.gr έχει αξία.

Στο «Μιντοου Λειν» του Νότιγχαμ, η Νοτς Κάουντι φιλοξενεί την Μπέρι. Απογοητευτική  η γηπεδούχος που βρίσκεται στην τελευταία θέση της League Two. Η Μπέρι είναι στην 6η θέση και αν βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις(3Ν-3Ι-6Η) της θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Αντί κάποιας ανάλυσης, αναφέρω πως οι δύο ομάδες είναι αυτές με τα περισσότερα όβερ 2,5 γκολ της κατηγορίας. Σε 24 παιχνίδια η Νοτς Κάουντι έχει 17 όβερ και η Μπέρι 15. Στο 1,70 η απόδοση του όβερ από το Pamestoixima.gr.

Στην ίδια κατηγορία, η Τρανμίρ υποδέχεται τη Γιόβιλ. Αντίθετοι στόχοι για τους δυο αντίπαλους. Η Τρανμίρ στοχεύει στα πλει οφ(στο -2) και η Γιόβιλ στην παραμονή(στο +3). Πολύ ισχυρή έδρα για τους γηπεδούχους με ρεκόρ 8Ν-3Ι-1Η και 17-5 γκολ. Δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της η Τρανμίρ με 2 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Η Γιόβιλ είναι σε ακόμα χειρότερη φάση. Δύο ισοπαλίες όλες και όλες στα τελευταία πέντε ματς, τρία γκολ όλα και όλα ενεργητικό. Κακή ψυχολογία και μεγάλη πίεση πλέον στην ομάδα. Όλα είναι υπέρ της Τρανμίρ που θα ψάξει την ανάκαμψη στο σημερινό  και η νίκη της έχει απόδοση 1,85 στο Pamestoixima.gr.

Τέλος, μεγάλη ευκαιρία δείχνει να αποτελεί και το πρώτο γκολ του Σαντιό Μανέ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ, με τον ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» να έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις με τους «κανονιέρηδες». Μπορεί να το ξανά κάνει σήμερα και το 6.50 είναι πολύ δελεαστικό στο Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά:

Μπέρμιγχαμ-Μπρεντφορντ 1 (2.25)

Νοτς Κάουντι-Μπέρι όβερ 2,5 γκολ (1.70)

Τρανμίρ-Γιόβιλ 1 (1.85)

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας