Επιλογές με γκολ στις ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Με “ψυχραιμία και καλή μελέτη θα επανέλθουμε στις επιτυχίες”, έγραφα στην τελευταία στήλη. Όπερ και εγένετο, με την εξέλιξη των παιχνιδιών να είναι περίπου...παραγγελιά. Μόνο η Γουόλσολ καθυστέρησε λίγο να πετύχει το γκολ(στο 77΄), τα άλλα δύο είχαν πάρει το δρόμο τους από πολύ νωρίς. Ένα τελευταίο σχόλιο πριν περάσουμε στα σημερινά. Η περίφημη “αξία” στην απόδοση δεν κρύβεται μόνο σε αυτές του 2, του 3 κ.ο.κ. Και τα 1,5 έχουν αξία, ειδικά όταν τα πιάνεις... από τη στιγμή που τα σημείωσες. Αυτά τα λίγα προς ώρας, πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Επιλογές με γκολ στις ασυναγώνιστες αποδόσεις του Pamestoixima.gr

Στο “Κράουν Γκράουντ” του Άκρινγκτον, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Σάντερλαντ. Η φόρμα των γηπεδούχων στο Πρωτάθλημα είναι αρνητική. Τρεις σερί ήττες, με τις δύο εντός έδρας και κύριο χαρακτηριστικό το δύσκολο γκολ. Βέβαια, τα δύο τελευταία για League Trophy και FA Cup ήταν το ακριβώς αντίθετο, με ισάριθμες νίκες και 6 γκολ ενεργητικό. Η Σάντερλαντ έχασε τελευταία φορά στις 15/9. Έκτοτε έχει 11 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο στόχος είναι η απευθείας άνοδος, έχει το υλικό και τη “βαριά” φανέλα για να τα καταφέρει. Σαφέστατο προβάδισμα για τις “μαυρόγατες” σήμερα. Για πολλοστή φορά θα επιλέξω το ειδικό στοίχημα “Χ ή Σαντερλαντ και όβερ 1,5 γκολ” που προσφέρεται στο 1,87 από το Pamestoixima.gr και μου προσθέτει επιπλέον πιθανότητες επιτυχίας.

Στο “Μπλούμφιλντ Ρόουντ” του Μπλάκπουλ, η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Τσάρλτον. Τρεις πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες που στοχεύουν στα πλέι οφ. Η εντός έδρας παρουσία της Μπλάκπουλ είναι πολύ καλή. Έχει ρεκόρ 5Ν-3Ι-2Η και γκολ 15-10. Μεγάλης σημασίας το γεγονός πως σε 14 εντός έδρας ματς για όλες της διοργανώσεις, μόνο σε 2 δεν βρήκε δίχτυα. Η Τσάρλτον είναι η 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Στα τελευταία 5, έχει 4 νίκες και 1 ήττα με 9-3 γκολ. Εκτός έδρας έχει αγωνιστεί 12 φορές και έχει πετύχει γκολ στις 10. Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και η εντός/εκτός συμπεριφορά με οδηγούν στο γκολ/γκολ. Η απόδοση στο Pamestoixima.gr είναι στο 1,83.

Στο γήπεδο “Μπρόμφιλντ”, η Κρόουλι αντιμετωπίζει τη Νορθάμπτον. Στο μέσον της βαμολογίας και οι δύο ομάδες. Έχουν περίπου ίση απόσταση από τις θέσεις των πλει οφ και αυτές του υποβιβασμού. Η παρουσία τους ωστόσο δεν είναι για να κοιτούν προς τα πάνω. Η Κρόουλι εντός έδρας παίζει αρκετά επιθετικά, γεγονός που φανερώνεται και από τα 21 γκολ υπέρ και 14 γκολ κατά σε 10 αναμετρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 2 φορές δεν βρήκε δίχτυα σε 13 ματς στο “Μπρόμφιλντ”. Παρόμοια συμπεριφορά για τη Νορθάμπτον στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει ρεκόρ 2Ν-3Ι-5Η και 13-17 γκολ. Έχει φιλοξενηθεί 14 φορές (για όλες τις διοργανώσεις) και δεν σκόραρε στα 4 από αυτά. Ανοιχτή αναμέτρηση προμηνύεται η σημερινή, με δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και κοινούς στόχους. Το ενδεχόμενο να δούμε πολλά γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1,75 στο Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά

Άκρινγκτον-Σάντερλαντ Χ ή Σάντερλαντ όβερ 1,5 γκολ 1,87

Μπλάκπουλ-Τσάρλτον γκολ/γκολ 1,83

Κρόουλι-Νορθάμπτον όβερ 2,5 1,75

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας