Κριστιάνο: «Είμαι παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων»

Παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Ολντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά το 2013 με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».



Κριστιάνο: «Είμαι παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων»

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στο επίκεντρο μετά από κατηγορίες για βιασμό μιας Αμερικανίδας το 2009, θέμα για το οποίο ρωτήθηκε στην επιστροφή του στο Μάντσεστερ.

«Ξέρω ότι είμαι παράδειγμα, 100%, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός αυτού. Πάντα χαμογελάω. Είμαι ευλογημένος. Παίζω για έναν φανταστικό σύλλογο, έχω μια φανταστική οικογένεια, είμαι υγιής. Έχω τα πάντα. Τα υπόλοιπα δεν με επηρεάζουν.

Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάναμε μια δήλωση πριν από εβδομάδες. Φυσικά, δεν πρόκειται να πω ψέματα για την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου είναι αισιόδοξοι και το ίδιο ισχύει και για μένα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και την ζωή. Έχω ανθρώπους που φροντίζουν για την ζωή μου. Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως», είπε απαντώντας στην τελευταία του ερώτηση, με τον συντονιστή της Γιουβέντους να τον ευχαριστεί δίνοντάς του πάσα για να αποχωρήσει.

Νωρίτερα όσον αφορά το ματς είχε δηλώσει: «Έχουν καλή ομάδα και παίζουν εντός έδρας. Έχουμε τα όπλα μας. Είμαστε η Γιούβε. Νομίζω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι εάν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας. Ωστόσο πρέπει να σεβαστούμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Γιώργος Σιάφας