Ζλάταν: «Έπρεπε να πάω νωρίτερα στην Πρέμιερ, θα τους έτρωγα για πρωινό»

Για λάθος επιλογή στην καριέρα του να μην αγωνιστεί νωρίτερα στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε λόγο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο κόσμος θα έβλεπε ένα εντελώς διαφορετικό... λιοντάρι.



Ζλάταν: «Έπρεπε να πάω νωρίτερα στην Πρέμιερ, θα τους έτρωγα για πρωινό»

Ο Σουηδός σούπερ σταρ συναντήθηκε με παλιούς γνωστούς στις ΗΠΑ, με την Γιουνάιτεντ να έχει ταξιδέψει εκεί για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, και με αφορμή την επίσκεψή του μίλησε και για τις μέρες που πέρασε στο «Ολντ Τράφορντ», λέγοντας τα καλύτερα για τον σύλλογο και τον κόσμο του.

«Λυπάμαι για τους οπαδούς. Εάν με είχαν δει νεότερο, θα είχαν δει ένα εντελώς διαφορετικό λιοντάρι. Για την Πρέμιερ Λιγκ αυτό θα ήταν πολύ επικίνδυνο, γιατί θα τους είχα όλους για πρωινό. Αλλά στην τελική, ήρθα. Με ήθελαν, έδωσα όλο μου το είναι και κατέκτησα. Το έχω ξανά κάνει άλλωστε.

Ο κόσμος ήταν ιδιαίτερος. Όποτε κι αν δω κόκκινο, σκέφτομαι την Γιουνάιτεντ. Θα παραμείνει στην ιστορία και την καριέρα μου. Κάθε φορά που θα σκέφτομαι την περίοδο που πέρασα εκεί ένα χαμόγελο θα σχηματίζεται στο πρόσωπό μου», ανέφερε.

Φυσικά, ακόμη και στα... πίσω-πίσω, ο Ιμπραΐμοβιτς άφησε το στίγμα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αποδεικνύοντας πως, όντως, η ηλικία (με τέτοιο ποδοσφαιρικό χάρισμα που διαθέτει) είναι μόνο ένας αριθμός.

Γιώργος Σιάφας