Ανανέωσε για δύο χρόνια με την Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος έβαλε τέλος στα σενάρια για το μέλλον του υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο.



Ανανέωσε για δύο χρόνια με την Γιουνάιτεντ ο Φελαϊνί!

Ο Βέλγος μέσος, που βρίσκεται με την εθνική του στην Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την Πέμπτη αγωνίστηκε ως βασικός απέναντι στην Αγγλία, δεν ήταν καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο τα βρήκε με τον σύλλογο και από την στιγμή που υπολογίζεται για έναν κατά τον Ζοσέ Μουρίνιο πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του, έβαλε την υπογραφή του σε νέα συμφωνία.

Αυτή ισχύει έως τον Ιούνιο του 2020, ενώ περιλαμβάνει και οψιόν για ακόμη ένα έτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω το ταξίδι μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πήρα αυτήν την απόφαση γιατί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αυτήν η ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζοσέ έχει πολλά ακόμη να καταφέρει. Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Ζοσέ για την πίστη που μου έχει δείξει. Συγκεντρώνομαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν», είπε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μαρουάν θα μείνει μαζί μας. Πάντα πίστευα στην επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο και είμαι ενθουσιασμένος με το νέο του συμβόλαιο», το σύντομο σχόλιο του Μουρίνιο.

Γιώργος Σιάφας