Η Σίτι γκρέμισε το ρεκόρ της Άρσεναλ με 16 να πηγαίνουν Μουντιάλ!

Δική της ομάδα θα έχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Μάντσεστερ Σίτι, εκπροσωπώντας επάξια το Νησί. Πρόκειται για το  σύλλογο με τους περισσότερους παίκτες στο Μουντιάλ όχι μόνο αυτή τη φορά αλλά στην ιστορία! Οι «πολιτες» μάλιστα ξεπέρασαν και επίσημα σε... κλήσεις την Άρσεναλ του 2006 όταν με τους 15 παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας είχε δημιουργήσει ρεκόρ!



Η Σίτι γκρέμισε το ρεκόρ της Άρσεναλ με 16 να πηγαίνουν Μουντιάλ!

Οι «πολίτες», που ήταν καταιγιστικοί στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ, δικαιώνονται και ταξιδεύουν προς... Ρωσία. Μια ολόκληρη αποστολή, ήτοι 16 ποδοσφαιριστές, έχουν κληθεί από τις χώρες τους, να τιμήσουν το εθνόσημο στα γήπεδα του Μουντιάλ. 

Ο Πεπ θα δει με ευχαρίστηση τα «παιδιά» του να διαπρέπουν και σε επίπεδο εθνικών συλλόγων, δυσκολεύοντάς τον στο ποια ομάδα θα υποστηρίξει. 

Όσον αφορά τους παίκτες, η Βραζιλία τιμά τη Μάντσεστερ Σίτι με τους Έντερσον να πλαισιώνει την επιλαχούσα τριάδα στους τερματοφύλακες, τον Γκάμπριελ Ζεσούς έτοιμο να πετάξει «φωτιές» επιθετικά και τους Ντανίλο και Φερναντίνιο να κρατάνε τα... «μπόσικα» στην άμυνα. Η Αγγλία δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τους Στέρλινγκ, Γουόκερ,  Ντελφ  να «εξαργυρώνουν» τις καλές τους εμφανίσεις αλλά στη λίστα βρέθηκε και ο Στόουνς που δεν ξετρέλανε να είμαστε ειλικρινείς με την εικόνα ΔΟΥ φέτος. 

Ο στυλοβάτης Κομπανί, παρά τα προβλήματα τραυματισμών και ο Mr. ασσίστμαν Κέβιν Ντε Μπρόινε, θα εμφανιστούν για λογαριασμό του Βελγίου. 

Οι Λατίνοι Αγουέρο και Οταμέντι θα προσπαθήσουν στο πλευρό του Λίο Μέσι να κατακτήσουν τη διοργάνωση με την Αργεντινή, ενώ ο Μπερνάντο Σίλβα θα είναι με το αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Πορτογαλίας. 

Τέλος, ο Μεντί με τη Γαλλία, ο Νταβίντ Σίλβα σε ακόμη ένα με την Ισπανία και ο Γκουντογκάν με τη Γερμανία. 

Μια Μάντσεστερ Σίτι χωρισμένη σε στρατόπεδα, μια ολόκληρη κορυφαία 16άδα ποδοσφαιριστών, που καλούνται να αφήσουν στην άκρη τη γνωριμία τους και να κοντραριστούν ως αντίπαλοι. Ποιοι θα πάνε πιο μακριά;

Έλενα Χαριτάκη