Ανάγκη από μεταρρυθμίσεις στη FIFA!

Το ενδεχόμενο μεταρρυθμίσεων στη FIFA με τη συμβολή νέων στελεχών, κυρίως κυβερνητικών, εξετάζουν πλέον οι πολιτικές δυνάμεις, όπως δήλωσε ο εκ των μελών της Tory MP (κεντροδεξιά παράταξη της Αγγλίας), Ντάμιαν Κόλινς.



Ανάγκη από μεταρρυθμίσεις στη FIFA!

Το σχέδιο που φέρεται έχει στα σκαριά ο Κόλινς, αφορά μια διεθνή συμμαχία, αποτελούμενη από βουλευτές, οι οποίοι θα καταφέρουν να επιβάλουν μια σειρά από αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, μετά τις συνεχείς καταγγελίες κατά της ακεραιότητας των μελών της FIFA και το «γαϊτανάκι» των δωροδοκιών. «Ζητάμε από τα μέλη των κοινοβουλίων και των εθνικών συνελεύσεων να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας, προκειμένου να αναδειχθεί η έντονη ανησυχία μας για όσα έχουν διαπραχθεί στη FIFA και τα οποία πρέπει να διορθωθούν» ήταν τα λόγια του Κόλινς, που συμπλήρωσε:

«Όταν ένας σημαίνοντας θεσμός όπως η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου χάνει το δρόμο του, τότε οι φορείς των οποίων η αρμοδιότητα είναι η φροντίδα του εκάστοτε θεσμού, θα πρέπει να χαράξει μια πορεία διόρθωσης. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς».

TAGS: