Το είχε πάρει απόφαση ο Τόρες!

«Είχα αποφασίσει να φύγω από τη Λίβερπουλ πριν καν φτάσει στα γραφεία της ομάδας η πρόταση της Τσέλσι» τόνισε ο Φερνάντο Τόρες ρίχνοντας περισσότερο φως στη μεταγραφή, η οποία συζητήθηκε όσο καμία άλλη στις αρχές της εβδομάδας.Όπως υποστήριξε ο Ισπανός άσος που πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι, από τα μέσα Ιανουαρίου είχε αποφασίσει πως το μέλλον του είναι μακριά από το «Άνφιλντ».



Το είχε πάρει απόφαση ο Τόρες!

Ο διεθνής φορ, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Πρωταθλητές Αγγλίας, το απόγευμα της Παρασκευής, στο προπονητικό κέντρο των «μπλε» και όπως τόνισε, τίποτα δεν θα τον κρατούσε στο Μέρσεϊσαϊντ, αν ερχόταν μια ικανοποιητική πρόταση, όπως και έγινε. «Δέκα με δώδεκα μέρες πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είχα αποφασίσει πως δεν θα συνέχιζα στο Άνφιλντ» ήταν τα λόγια του Τόρες, που συμπλήρωσε: «Μόλις ενημερώθηκα για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, είχα πει στην πρώην ομάδα μου πως είχα πάρει την απόφασή μου».

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, έδειξε κατανόηση στις αντιδράσεις των οπαδών της Λίβερπουλ, οι οποίοι καίνει τις φανέλες του ενώ αποκάλυψε πως «Αν σκοράρω την Κυριακή, δεν πρόκειται να πανηγυρίσω. Έχω αφήσει τη Λίβερπουλ με πολλούς φίλους και τρέφω μεγάλο σεβασμό προς την ομάδα»