Η Τρανμίρ επέστρεψε στην Football League μετά από ματς που τα είχε όλα (Video)

Παίζοντας με δέκα παίκτες πριν καν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, η Τρανμίρ κατάφερε να βγει νικήτρια στον τελικό των πλέι οφ της National League και επέστρεψε στην Football League και τις επαγγελματικές κατηγορίες (σ.σ συγκεκριμένα στην League Two) επικρατώντας με σκορ 2-1 της Μπόρχαμ Γουντ στο «Γουέμπλεϊ».



Η Τρανμίρ επέστρεψε στην Football League μετά από ματς που τα είχε όλα (Video)

Ένα μαρκάρισμα με πολύ υψωμένο το πόδι του Λίαμ Ρίντεχαλφ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κόστισε στους τυπικά φιλοξενούμενους, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν τους εμπόδισε να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Το κακό ημίχρονο της Μπόρχαμ Γουντ πέρασε στο παρελθόν όταν στα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μπρούνο Αντράντε την έβαλε και πάλι στο ματς κάνοντας το 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε και από μια πολύ άσχημη στιγμή, όταν οπαδός των τυπικά γηπεδούχων πέταξε μπουκάλι και πέτυχε τον Τζος Τζίνελι, που πέρασε αμέσως αλλαγή.

Το νικητήριο τέρμα για την Τρανμίρ ήρθε εννέα λεπτά πριν το τέλος του ματς, με την λήξη να οδηγεί τους συντελεστές της ομάδας σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

 

Γιώργος Σιάφας