Όλα «μυρίζουν» υποβιβασμό…

Ούτε τώρα! Η Γουέστ Μπρομ προηγήθηκε στο 48ο λεπτό με τον Τζέι Ροντρίγκεζ αλλά δεν απέσπασε τίποτα από το παιχνίδι του «Βαϊτάλιτι» απέναντι στην Μπόρνμουθ, η οποία επικράτησε με ανατροπή και σκορ 2-1 χάρις στα γκολ των Άιμπ και Στάνισλας. Χωρίς βαθμό για έβδομο σερί ματς η ομάδα του Πάρντιου! «Διπλό» για την Έβερτον στην έδρα της Στόουκ με σκορ 2-1, εκτός έδρας νίκη και για την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 απέναντι στη Χάντερσφιλντ…



Όλα «μυρίζουν» υποβιβασμό…

Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ  2-1

Την 15η σερί εκτός έδρας ήττα της γνώρισε στο «Βαϊτάλιτι» η Γουέστ Μπρομ, η οποία βλέπει κατάματα τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ με τους μόλις 20 βαθμούς που μετρά μετά από 31 αγωνιστικές (σ.σ. 20η -τελευταία θέση). Όλα έμοιαζαν διαφορετικά όταν ο Τζέι Ροντρίγκεζ άνοιγε το σκορ στο 48’, όμως τα γκολ των Τζόρνταν Άιμπ (77’) και Τζούνιορ Στάνισλας έφεραν τα πάνω-κάτω…

Στόουκ-Έβερτον 1-2

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της μέσα στη σεζόν σημείωσε η Έβερτον στο «Bet365», διακόπτωντας παράλληλα το σερί των πέντε τελευταίων εξορμήσεων κατά τις οποίες δεν απέσπασε ούτε βαθμό! Χωρίς νίκη για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική συνεχίζει η Στόουκ, η οποία βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση (19η).

Οι ηττημμένοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 30ο λεπτό και έπειτα, λόγω της αποβολής του Τσάρλι Άνταμ για σκληρό μαρκάρισμα στον Γουέιν Ρούνεϊ. Το σκορ άνοιξε για τα «ζαχαρωτά» ο Τσενκ Τοσούν στο 69’, ο Τσούπο Μοτίνγκ ισοφάρισε προσωρινά στο 77’ αλλά ο Τούρκος επιθετικός των φιλοξενούμενων «φύλαγε» το νικητήριο γκολ για το 84ο λεπτό της συνάντησης.

Χάντερσφιλντ-Κρίσταλ Πάλας 0-2

Τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών έβαλε η Κρίσταλ Πάλας στο «Kirklees», δραπετεύοντας με τους τρεις βαθμούς χάρις στα γκολ του Τόμκινς στο 23’ αλλά και στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στο 67ο λεπτό. Η Χάντερσφιλντ παραμένει με αυτό το αποτέλεσμα στους επτά βαθμούς μέσα στο 2018, επίδοση που παρουσιάζεται καλύτερη μόνον απέναντι στους τέσσερις που έχει συλλέξει στο ίδιο διάστημα η ουραγός Γουέστ Μπρομ.