Τελικά ο Σεσενιόν θέλει... Τότεναμ!

Εν αντιθέσει με το δημοσίευμα που ήθελε τον Ράιαν Σεσενιόν να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ, ένα άλλο θέλει τον παίκτη να προτιμά την Τότεναμ.



Τελικά ο Σεσενιόν θέλει... Τότεναμ!

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για το μέλλον του 17χρονου παικταρά, ο οποίος μπορεί να παίξει κατά μήκος της αριστερής γραμμής, με την τελευταία να κάνει λόγο για παραμονή του στο Λονδίνο.

Αν και το κόστος πιθανής μεταγραφής του μπορεί να αγγίξει και τα 50 εκατομμύρια λίρες, στην Πρέμιερ Λιγκ δεν δείχνουν διατεθειμένες να τον αφήσουν να χαθεί, ωστόσο ο ίδιος το μυαλό του φαίνεται πως το έχει στους Spurs.

Καταλυτικός λόγος φημολογείται πως είναι η παρουσία του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στο τιμόνι της ομάδας, ενός προπονητή που αποδεδειγμένα έχει δείξει πως ξέρει να αξιοποιεί το ταλέντο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το αυτό μπορούν βεβαίως να κάνουν και οι Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρδιόλα, με τόσο την Λίβερπουλ που προαναφέρθηκε αλλά και την Μάντσεστερ Σίτι που παραμένει στο κόλπο να συνεχίζουν να παρακολουθούν όπως και να 'χει τις εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται καυτές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τον χαμό που γίνεται: