Καρβαλιάλ: «Βάλαμε το PIN και ξεκλειδώσαμε το γόνατο του Μόσον»

Ατάκες είχε να προσφέρει μία ακόμη συνέντευξη Τύπου του Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον προπονητή της Σουόνσι να δηλώνει έτοιμο τον Άλφι Μόσον λέγοντας πως ξεκλείδωσε το γόνατό του με PIN και πως η στατιστική καμιά φορά είναι σαν να τρως κοτόπουλο.



Καρβαλιάλ: «Βάλαμε το PIN και ξεκλειδώσαμε το γόνατο του Μόσον»

Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, αυτό με την Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας παίξει σε ακόμη ένα εκτός, το 0-0 στο “Χίλσμπορο” απέναντι στην πρώην ομάδα του Σέφιλντ Γουένσντεϊ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μιλώντας για τον Μόσον, τις πιθανότητες για Μουντιάλ με την Αγγλία και το γόνατό του, ανέφερε:

«Είμαι τελείως σίγουρος ότι είναι ένα από τα καλύτερα σέντερ μπακ του πρωταθλήματος. Αλλά δεν θα πω εάν αξίζει να πάει στο Μουντιάλ. Δεν θέλω να εκφέρω άποψη και να επέμβω σε ένα θέμα που δεν με αφορά. Είναι εντάξει στην υγεία του, προπονήθηκε, και είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Είχε ακαμψία στο γόνατο (he locked the knee) αλλά βάλαμε το PIN και το ξεκλειδώσαμε. Ίσως δεν έπαιξε με την Γουένσντεϊ γιατί το είχε ξεχάσει; Ποιος ξέρει. Μετά το παιχνίδι ήταν καλύτερα, μπορούσε να κουνήσει το γόνατό του και δεν χρειαζόταν κάποιου είδους υποστήριξη. Οπότε τον περιμέναμε να αναρρώσει».

Όσον αφορά την στατιστική, είπε: «Είναι σαν να πάμε για πικνίκ. Παίρνουμε ένα κοτόπουλο και εσύ δεν τρως καθόλου. Στατιστικά ωστόσο έχεις φάει το μισό κοτόπουλο. Γι’ αυτό δεν κοιτάω τις στατιστικές».