Έσωσε την Ντόρτμουντ με δύο γκολ ο Μπατσουαγί (vids)

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Αταλάντα για τους «32» του Europa League εξελίχθηκε ο Μίκι Μπατσουαγί χαρίζοντας με δύο προσωπικά γκολ τη νίκη στους Βεσφαλούς με σκορ 3-2.



Έσωσε την Ντόρτμουντ με δύο γκολ ο Μπατσουαγί (vids)

Η ομάδα του Πέτερ Στόγκερ απώλεσε μέχρι το 56ο λεπτό το προβάδισμα του 1-0 που είχε χτίσει στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Αντρέας Σίρλε (30’), αφού τα δύο τέρματα του Γιόσιπ Ίλισιτς (51’, 56’) πήγαν να δώσουν «διπλό» πρόκρισης στον ιταλικό σύλλογο.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι ο δανεικός από την Τσέλσι Βέλγος επιθετικός να πάρει το όπλο του, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 65ο λεπτό για να ακολουθήσει πανδαιμόνιο με το δεύτερό του «χτύπημα» στις καθυστερήσεις, το οποίο έφερε το ματς στο τελικό 3-2, δίνοντας ταυτόχρονα προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του 24χρονου άσου στις πρώτες τρεις συμμετοχές του με την Ντόρτμουντ, μέσω της οποίας θα προσπαθήσει μέχρι το καλοκαίρι να βγάλει… οφσάιντ τον Αντόνιο Κόντε που επέλεξε να συνεχίσει με τους Άλβαρο Μοράτα και Ολιβιέ Ζιρού έως το τέλος της σεζόν…

Δείτε τα δύο σημερινά γκολ του Μπατσουαγί…

Η ισοφάριση σε 2-2

Το 3-2